USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як потрапити до ЗСУ на небойову спеціальність: пояснення військового

25 Вересня 2022 00:28
Військовий експерт Олег Жданов розповів, що робити чоловікам, яких не беруть до ЗСУ через стан здоров’я і при цьому не випускають з країни.

Так, Жданов зазначив, що в такому випадку можна спробувати піти на альтернативну службу або отримати довідку від військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби, яка дозволить виїхати за межі України, розповів на своєму YouTube-каналі, повідомляє ТСН.

«Сходіть до воєнкомату, нехай вас направлять на військово-лікарську комісію, пройдіть її, і вона вам дасть медичний висновок. Якщо у ньому буде написано, що ви не придатні для служби в армії, вас випустять за кордон. Або ви маєте своє прохання викласти представникові військомату і сказати, що ви можете працювати у якихось обслуговуючих організаціях, на кшталт альтернативної служби, а не у бойових частинах. До речі, це буде зараховано як трудова мобілізація», – розповів Жданов.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила законопроєкт, що дозволяє звільнятися з військової служби військовим, у яких троє і більше дітей віком до 18 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 25 Вересня 2022 14:34
По факту ніхто вас в не бойові частини зараховувати не буде.Таких як ви дуууже багато. В центрі комплектації запишуть і відправлять щось чекати.Служити в ЗСУ,в глибоко тилових підрозділах треба мати великій фарт.
Марічка до Олександр Показати IP 26 Вересня 2022 11:33
Ба більше щоб попасти в тил а не фронт дають хабарі$$. Брат після операції на серці обмежено придатний в військовий час забрали на передову бо там втрати а в тилу втрат немає і міняти не треба.Для розуміння на подані документи з лікарні на влк сказали що всі документи для них несуть рекомендаційний характер рішення приймає голова влк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus