USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Як сприяти здоровому сну дитини. ЕКСПЕРТ*

21 Січня 2014 10:01
«Дитина проводить уві сні 65% всього часу. У сні проходить її ріст, здоровий розвиток, формування осанки, нервової та імунної систем. Від того, яким буде сон залежить її подальший розвиток і яке здоров’я буде упродовжусього життя. Тому ми вважаємо найголовнішим нашим завданням найкраще забезпечити всі ці умови. Європейські стандарти якості дозволяють створити умови повноцінного розвитку малюків», - розповідає експерт із товарів для дітей Юрій Оксенюк.

Магазин «Дитячий сон» дає можливість лучанам і гостям міста стати власниками товарів всесвітньовідомих європейських торгових марок, що відповідає всім міжнародним стандартам якості. Сертифіковану дитячу продукцію представили в Луцьку по проспекту Волі, 42, в торговому центрі «Гранд Волинь» на 3-му поверсі.



«МИ ДОПОМАГАЄМО ВИРІШУВАТИ ПРОБЛЕМИ, А НЕ СТВОРЮВАТИ НОВІ»

«Це унікальна продукція яка представлена лише у нас. Європейські виробники товарів визнали нас, як надійного партнера», - говорить власник магазину «Дитячий сон» Юрій Оксенюк. Він розповів, що такої співпраці вдалося досягнути завдяки концепції магазину, яка спрямована на задоволення потреб споживача: «Ми допомагаємо вирішувати проблеми, не створюючи нових. Із народженням дитини у сім’ї виникає ряд потреб, які необхідно задовольнити. Це спальне місце (від колиски чи ліжечка самих різних моделей до матраців, постільних комплектів), дитяча коляска та інші супутні товари (іграшки, пустушки). Зазвичай, молоді батьки самі точно не знають, що їм обрати найбільш підходяще, аби було практично, зручно і в той час якісно. Ми у цьому завжди можемо допомогти, адже постійно працюємо над аналізом та вивченням ринку, нових товарів, постачальників, торгових марок і обираємо лише найкраще. В середньому, у Луцьку щодня народжується 5-7 дітей. Не дивно, що до нас звертаються багато майбутніх мам, просто за консультацію, чи порадою. Ми завжди допомагаємо, адже є фахівцями у цій сфері. Тоді людям легше зробити правильний вибір, який забезпечить комфорт, спокій та зручність для них і безпеку та здоров’я для їх немовлят», - розповів Юрій Оксенюк.



Дитяча продукція в магазині «Дитячий сон» зроблена з високоякісних матеріалів європейських стандартів. Тканина на колясках не пропускає ультрафіолетових променів сонця. Шви, завдяки особливій системі «Scothchgard», за умов дощу чи сильної вологи, не пропускають воду. Варті особливої уваги термолюльки з ефектом «CoolMax», які також не пропускають холоду взимку і не є паркими влітку. Вони зберігають кімнатну температуру навіть на вулиці. У технічних характеристиках товару зазначається і використання гіпоалергенних, біоактивних речовин. Дитяча продукція виготовлена із додаванням іонів срібла, які протидіють життю бактерій в тканинах.



УНІКАЛЬНІ ЛІЖЕЧКА ДЛЯ ЗДОРОВОГО СНУ

Кожний малюк – це дар, і, безумовно, він заслуговує найкращого. Тому в погоні за красою і функціональністю головне – не забути про безпеку і збереження здоров'я малюка. Для того, щоб зберегти в безпеці сон немовляти і вибрати насправді безпечну колиску, постільну білизну та матрацик, можна просто завітати у наш магазин. Наші спеціалісти нададуть Вам всю необхідну інформацію про склад матеріалів, з яких виготовляється та чи інша модель товару, характеристики та іншу необхідну інформацію.

Сучасні тенденції в дизайні меблів вимагають екстраординарного підходу до зовнішнього дизайну. Саме тому в великому виборі комодів і ліжок, що згодом трансформуються у диван-софу, є достатня кількість різноманітних по кольору, формі та розміру незвичайних моделей, які внесуть в найбільш класичний інтер’єр незвичайний та цікавий ракурс.

Завдяки особливості волокон натуральної деревини ламелі, з яких виготовлені ліжечка, вони характеризуються підвищеною гнучкістю та еластичністю, створюють пружинний ефект і можуть використовуватися для виконання меблевих елементів будь-якої складності.



ВСЕ ДЛЯ СНУ: ПОСТІЛЬ ТА МАТРАЦИ

Після появи дитини на світ, в неї починається період особливої уваги, коли вона вивчає навколишній світ. Одним із його елементів є постіль, разом із аксесуарами (конверти, рушнички), в яких дитина проводить більшість часу. Яскраві кольори та відповідний підбір тканин дозволяє дитині ще краще відкривати та вивчати навколишній світ.

Сучасна структура натуральних тканин дозволяє нашим товарам дарувати комфорт і хороше самопочуття Вашій дитині.

Ми пропонуємо товари, які відповідають стандартам «CONFIDENCE IN TEXTILES tested for hurmful substances to Oeko-TexStandard 100». Використовуючи для наповнення одіял та подушок натуральне волокно «TREVIRABIOACTIVE», наділене біоактивними речовинами та покриттям, збагаченим бактеріостатичною речовиною із алое – «ALOEVERA».

В біоактивних речовинах «TREVIRA» введений стійкий надійний фактор, який гарантує постійну бактерицидну дію, на яку не впливає ні прання, ні користування.

Завдяки цим речовинам, продукція стає антиалергічною, лікувально-профілактичною, запобігає розвитку мікроорганізмів, відзначається легкістю, м’якістю, має дуже добрі ізоляційні властивості – не порушуються водяний та термальний баланс під час сну, підтримується стала температура під час сну, є естетично привабливою і легка у догляді.



НЕ ТІЛЬКИ ТОВАРИ, АЛЕ Й СЕРВІС

«У магазині «Дитячий сон» представлені провідні європейські марки, які є лідерами на світовому ринку. «У Луцьку ніде не знайдете таких товарів, які є у нас. Уся продукція сертифікована, із санітарно-екологічними висновками, затвердженими Міністерством охорони здоров’я України. Ми є одним з офіційних представників цих брендів на Західній Україні і єдиним у Луцьку. Завдяки професійній роботі, широкому спектру сервісних послуг, ми отримали довіру клієнта до нас та стали лідерами продажів у цьому сегменті, що говорить про реноме і добре ім’я торгівельного закладу», - розповів власник магазину Юрій Оксенюк.



«Назву «Дитячий сон» обрали тому, що ми можемо забезпечити для дітей здоровий сон. Ми допомагаємо правильно підібрати матрац, щоб у дитини нормально формувався хребет і постава, а також якісну антиалергенну постіль. Усі ці фактори сприяють тому, щоб сон дитини не був порушений зовнішніми чинниками, щоб діти росли здоровими. Якщо не подбати з народження про формування нормального, здорового розвитку дитини, то будуть проблеми все життя. Дуже важливо впродовж перших років життя звертати особливу увагу на догляд за дітьми, коли формується осанка, імунітет. Треба уникати сторонніх подразників, які можуть спричинити неприємні наслідки»,- каже Юрій Оксенюк.

Піклування про здоров’я дитини – основне завдання кожного з батьків. Тому так важливо підійти з особливою увагою до вибору дитячих товарів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus