USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як у доковідні часи: друга країна у світі скасувала всі обмеження на в’їзд для туристів

14 Січня 2022 15:24
Мексика стала другою країною у світі, яка скасувала всі обмеження на в’їзд для іноземців.

Про це іформує 24 канал з посиланням на Traveloffpath.com.

Першими таке рішення ухвалила влада Сальвадора. На відміну від більшості країн світу, Мексика повністю не закривала свої кордони протягом усієї пандемії.

Які обмеження скасували

Відтепер приїжджати до Мексики можна без тестів, самоізоляції чи онлайн-форм, які туристам доводилося заповнювати перед перетином кордону.

Від 1 січня 2022 року Мексика встановила «доковідні» правила перетину кордону, які діяли у 2019 році.

Які правила діяли в Мексиці

В країні вимагали від туристів ПЛР-тести, а також мандрівники повинні були заповнити форми про здоров’я. Після цього вони отримували QR-код, який потрібно було сканувати в аеропорту. Це дозволяло пасажирам вільно проходити через безпековий контроль.

Останні кілька місяців обов’язковими залишалися лише онлайн-форми, проте від 1 січня 2022 року вирішили скасувати і їх.

Крім того, на відміну від більшості країн світу, Мексика не закривала свої кордони протягом усієї пандемії. Внаслідок цього, від 2020 року вона стала найпопулярнішим туристичним напрямком у світі.

Ситуація з COVID-19 в Мексиці

Станом на 14 січня 2022 року, за даними Університету Гопкінса, в Мексиці зафіксували понад 4,2 мільйона випадків захворювання на коронавірус. Впродовж доби кількість інфікованих зросла на 43 523 випадки.

Загальна кількість смертей від коронавірусної інфекції в Мексиці понад 300 тисяч людей, сьогодні зафіксовано 148 випадків смерті.

Рівень летальності в країні 7,07%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 14 Січня 2022 19:39
надокучило займатись фігнею

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus