USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Британія та Німечина змінили правила в'їзду для вакцинованих українців

11 Жовтня 2021 13:02
Велика Британія визнала українські COVID-сертифікати про щеплення.

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

Від сьогодні, 11 жовтня, вакциновані українці можуть вільно подорожувати до цієї країни, а після приїзду не потрібно буде дотримуватись 14 днів карантину та робити ПЛР-тести.

Але є кілька умов. Перша - завершити повний курс вакцинації треба принаймні за два тижні до поїздки. Друга - щеплення має бути зроблене лише затвердженими у Британії препаратами - це AstraZeneca, Pfizer, Moderna та Johnson & Johnson. До слова, ці послаблення стосуються лише Англії, бо Шотландія, Вельс та Північна Ірландія встановлюють свої обмеження для подорожувальників.

Німеччина також змінила правила в'їзду для українців. Туди вже від 10 жовтня пускають лише повністю вакцинованих подорожувальників. Для невакцинованих необхідною умовою залишається обов'язковий 10-денний карантин.

Слід зауважити, що Німеччина, як і Британія, не визнає вакцинацію китайським препаратом CoronaVac, який широко застосовують в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus