USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як у Луцьку відзначатимуть 72-у річницю перемоги над нацизмом. АФІША

3 Травня 2017 12:17
У Луцьку відзначатимуть День пам'яті та примирення і 72-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук підписав розпорядження, яким передбачено ряд заходів з нагоди Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Так, 4 травня о 14.30 годині відбудеться “святковий вогник” та концерт для підопічних територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька, вручення продуктових наборів ветеранам війни.

7 травня об 11 годині відбудеться зустріч керівництва Луцької міської ради з військовими, які перебувають на лікуванні у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі.

8 травня о 10 годині - панахида за загиблими та покладання квітів до пам'ятного знаку “Поранений солдат” на меморіальному комплексі “Вічна Слава” та покладання квітів до братських могил, пам'ятників, пам'ятних знаків у мікрорайонах міста.

Також у цей день о 16.45 годині відбудеться покладання квітів до пам'ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України», а о 17.00 – концертна програма “1939-1945. Пам'ятаємо. Перемагаємо”, мистецька акція “Перша хвилина миру” на Театральному майдані.

9 травня о 10 годині відбудеться вшанування пам'яті жертв Другої світової війни та покладання квітів на меморіальному комплексі “Вічна Слава”.

О 16 годині у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки розпочнеться святковий концерт.

У бібліотечних закладах міста відбудуться виставки літератури, зустрічі з ветеранами, години пам’яті, інші тематичні заходи, присвячені Дню пам'яті та примирення та 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У загальноосвітніх навчальних закладах міста проведуть тематичні заходи, пов’язані з історичними подіями Другої світової війни, зустрічі з ветеранами війни, виховні години з залученням бійців АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 3 Травня 2017 13:51
З наступаючим Днем Перемоги над фашистами та їхніми прихвостнями !!!
хочу знать! Показати IP 3 Травня 2017 19:07
коментар було видалено
Перемога Показати IP 4 Травня 2017 16:49
Не над нацизмом а перемога над Германией (читайте акт капіталяції) . А то трохи смішно перемога над германською державною ідеологією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus