USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як у Луцьку відзначатимуть Всесвітній день туризму. Програма

23 Вересня 2021 14:11
З нагоди Всесвітнього дня туризму протягом 4 днів на лучан та гостей міста чекають цікаві заходи.

Про це інформують на сайті Луцькради.

Зокрема, 25 вересня, у суботу, організатори запрошують безкоштовно відвідати екскурсію «Інста Луцьк» від Богдани Макарчук, яка є випускницею «Школи екскурсовода» і добре знає, де у Луцьку найкращі фотозони.

Початок о 10.00 від головного корпусу ВНУ (просп. Волі, 13).

А о 12.00 усіх, хто веселий і кмітливий, та знає, хто такий луцький кликун, організатори кличуть на захопливий «Кликун Квест» безкоштовно. Початок від Центру туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2).

Попередня реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1hAuYJu0aaKL9XtVtYgFo80fPdrMjPPO6bPaRNsu47cY/viewform?fbclid=IwAR1TDete_SxY_YcjUdQjCMERD6KlZAAKxltsjDsCIb--Izgv9R5k77h71ws&edit_requested=true

Якщо ж ви хочете більше дізнатись про відомих або ж не зовсім відомих особистостей, які народились, жили чи працювали у нашому місті, то вас запрошують на екскурсію «Імена Луцька». Початок від Центру туристичної інформації та послуг о 15.00. Безкоштовно.

Попередня реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1bDTa9_GR4V-n3LeABZMSZ2mv1gXzsOqhNWnKnklMVMw/viewform?fbclid=IwAR38P97vNy_IM0Ait_6QD07jZ6EIG9fd-atwnMUYUPb8CxTMMF7rLONfHBI&edit_requested=true

О 16.00 екскурсовод Олена Товстенюк, теж випускниця луцької Школи екскурсовода, чекатиме усіх охочих на Театральному майдані аби привідкрити цікаві сторінки історії Луцька в рамках екскурсії «Навчальні заклади при монастирях та постаті, пов'язані з ними». Безкоштовно.

26 вересня з нагоди свята Волинський краєзнавчий музей (вул. Шопена, 20) та його відділи: Музей волинської ікони (вул. Ярощука, 5), Художній музей (вул. Кафедральна, 1а), Музей історії Луцького братства (вул. Кондзелевича, 5) запрошує вас відвідати їхні експозиції абсолютно безкоштовно, адже це ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ .

Окрім того, 26 вересня о 10.30 екскурсовод Наталія Куява, теж випускниця Школи екскурсовода, поведе дітей молодшого та середнього шкільного віку на безкоштовну екскурсію «Слідами луцьких кликунів». Вона чекатиме своїх екскурсантів на Театральному майдані.

А хто полюбляє інтерактив, приходьте на екскурсію-квест «У пошуках корони Вітовта». О 12.00 біля сонячного годинника на Театральному майдані вас чекатиме екскурсовод Ольга Шарута, також випускниця луцької Школи екскурсовода, яка обіцяє, що учасники квесту отримають знання про життя міста у різні сторіччя, дізнаються про вагомі історичні події, а ще знайдуть справжній скарб, схований Луцьким кликуном.

О 13:00 Центр туристичної інформації спільно з «Жидичин-центром» пропонують відвідати екскурсію «Луцьк +» за маршрутом: Луцьк – Жидичин). Збір біля Центру туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2). Вартість – 100 грн.

Попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/AnokhgS5jDc9f1z46

27 вересня у Вас є унікальна можливість безкоштовно відвідати 7,5 тис. кв м виставкового простору у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків (вхід вільний, екскурсійний супровід - за додаткову оплату).

28 вересня о 19.00 інтелектуалам міста та усім, хто вважає, що знає багато про Луцьк, Волинь та Україну, пропонують помірятися своїми знаннями в інтелектуально-розважальній грі «Mind Game Lutsk» (також цього разу безкоштовно, за попередньою реєстрацією).

А ще 25 - 27 вересня усі, хто завітає до Центру туристичної інформації та послуг, зможуть повправлятись у складанні пазлів із зображеннями основних туристичних об’єктів міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus