USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як вакцинуватися проти COVID-19 і не заразитися в черзі

23 Жовтня 2021 22:40
В Україні із введенням «червоних» зон люди масово ринули до пунктів щеплення, аби імунізуватися. У зв’язку з цим, у багатьох пунктах вакцинації спостерігаються довжелезні черги, в яких підвищуються ризики підхопити коронавірус.

Як не заразитися під час вакцинації в ексклюзивному коментарі ТСН.ua розповіла епідеміологиня Національної експертної групи з інфекційного контролю (NEGIC) Катерина Сояк.

«Щоб не захворіти під час вакцинації, звичайно, повинні діяти ті ж правила, які ми вже багато разів чули. Це соціальна дистанція, носіння маски, гігієна рук і кашлю. Я думаю, що кожен для себе може такі правила встановити», – радить Катерина Сояк.

Крім того, спеціалістка радить почекати своєї черги на вулиці і постаратися не йти до тих приміщень, які дуже переповнені людьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 24 Жовтня 2021 09:28
Надзвичайно цінна інформація та важлива новина!
ОДІН. Показати IP 24 Жовтня 2021 11:32
А бараниі вже навчилися ставати в чергу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus