USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як випускники Луцького НТУ отримували дипломи. Фоторепортаж

13 Липня 2018 15:37
Букети, вітання та святкові мантії – більше тисячі випускників бакалаврату Луцького національного технічного університету отримали дипломи про закінчення закладу.

Урочиста рочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам відбулася на подвір’ї університету 13 липня.

Так, 143 бакалаври закінчили університет з червоними дипломами, що є дуже високим показником.

Як наголосив ректор університету Петро Савчук, випускники ЛНТУ в найближчому майбутньому можуть стати послідовниками Ілона Маска та Стівена Джобса, однак кожен з них буде самим собою.

«Ви пройшли нелегкий шлях за цих чотири роки навчання і сьогодні стали дипломованими фахівцями. Ви не лише еліта нашого університету, а й усієї Волині. Хочу вам всім подякувати, адже у нас було нелегко навчатися, але ви хотіли навчатися і були активними протягом усього навчання», - зазначив Петро Савчук.
Своєю чергою, голова Волинської ОДА Олександр Савченко у привітальному слові відзначив, що відтепер випускники стали на шлях дорослого життя.

«Вірю в те, що ви використали всі можливості, надані університетом. Ви готові до нового життя. Нехай ваш шлях буде легким, адже все залежить від вас. У вас є мета - працювати на розбудову України та підвищувати авторитет своєї сім’ї. Ви – найкращі», - привітав випускників Олександр Савченко та побажав натхнення та оптимізму.
Також долучився до вітань і виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, який зауважив, що сьогодні відбувається випуск нових професіоналів, які чотири роки тому хвилювалися та вибирали спеціальність для вступу.

«Ви вибрали Луцький НТУ та шлях, по якому будете впевнено іти. У вас було багато труднощів, перешкод та випробовувань, але ви не відступили і пройшли цей складний шлях. Кожне випробування було сходинкою, якою ви піднімалися до поставленої мети, адже вас не злякали ні нові знання, ні нові предмети. Ви зуміли дійти до одного з фінішів вашого навчання, але він не остаточний, адже у вас і далі є можливість вчитися та зростати», - зауважив Григорій Пустовіт.


Опісля вітальних слів бакалаври нарешті отримали такі омріяні дипломи з рук ректора Петра Савчука. Насамкінець випускники влатували флешмоб, підкинувши у повітря академічні шапки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 14 Липня 2018 01:21
Ого, скільки дипломованих фахівців для вільних кас майбутнього Гамнодальдса в Луцьку! То тра їх одразу мінімум три в Луцьку будувати, щоб всім робочих місць вистачило. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus