USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як змінити стиль готелю або ресторану за 2 тижні*

26 Квітня 2019 09:00
Багато досліджень доводять, що активний період роботи кафе або ресторану складає 4-5 років. Потім відвідувачі звикають до закладу, втрачають цікавість та переходять до нових закладів. «Барбатекстиль» підкаже, як повністю оновити вигляд закладу завдяки текстилю.

Запрошуйте дизайнерів

Новий погляд на будівлю та приміщення дає старт новим ідеям – яскравим та несподіваним. Довіртесь професіоналам та обирайте кращі та економічні варіанти оформлення.
Зміна стилю завдяки текстилю

Втілення нового дизайн-проекту може відбуватись навіть під час роботи закладу. Для приватних садиб та еко-готелей це стає елементом анімації для активних відвідувачів, які із задоволенням допоможуть власникам та персоналу зробити місце відпочинку більш привабливим.
Суттєва економія ребрендингу закладу можлива при оптових замовленнях текстильних виробів та виготовлення штор, занавісок, скатертин, білизни, рушників, фірмового одягу персоналу, маленьких подарунків клієнтам.
Що у тренді?

Етностиль активно поєднується із сучасними високотехнологічними елементами дизайну. Зверніть увагу на оформлення світильників, підвісних освітлювальних елементів стелі або стін тканинами із чітким графічним малюнком або вишивкою: гра світла й тіні дає несподіваний ефект та постійно змінюється.

Скандинавський стиль приваблює спокоєм та прихованою за простими деталями інтер’єру розкішшю бездоганної якості. Природні відтінки, гра фактур та кольорів, бездоганне поєднання палітри світлих та темних фарб створює ефект чистоти, свіжості та повітря.
Екостиль притаманний карпатським готелям – саме за гірським повітрям та лісними прогулянками їдуть сюди мільйони туристів. Підтримуйте відчуття природної краси в інтер’єрі – ніякої синтетики. При цьому колір може бути різним – від очікуваних пастельних відтінків до яскравих кольорів, що нагадують про красу місцевих гір, річок та одягу: шафран, суниця, райдужна форель, паприка, ожина.
Фотозвіт перевтілення закладу, що викладений у соцмережах та на сайтах бронювання, обов’язково викличе цікавість у нових та старих клієнтів. Витрати швидко окупаються та підвищують рентабельність на 30-40% за рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Helper Dekor & desig Показати IP 26 Квітня 2019 09:35
Звертайтесь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus