USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Яка середня зарплата у волинських освітян

6 Вересня 2018 20:57
Середня заробітна плата в освітній галузі Волині становить понад 6 тисяч гривень.

Про це йшлося 6 вересня під час оперативної наради у Волинській ОДА

Начальник управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Людмила Плахотна повідомила, що у волинській області функціонує 1212 освітніх закладів, з них - 498 дошкільних навчальних закладів, 627 закладів середньої освіти, 20 закладі професійної освіти, 27 закладів вищої освіти.

Також вона повідомила, що цьогоріч на Волині у школу пішли 137 тисяч учнів, що на 4 тисячі більше, ніж у минулому році. Зокрема, на освіту цьогоріч планують витратити 5,1 млрд гривень.

Окрім того, посадовиця наголосила, що середня зарплата працівників освітньої галузі становить понад шість тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
127 Показати IP 6 Вересня 2018 21:09
Учительница говорит директору: "Раньше мне хватало моей зарплаты, это было до тех пор пока мои дети не узнали, что есть дети, которые едят каждый день".
Уляна Показати IP 6 Вересня 2018 21:09
Але зауважте що більшість вчителів некваліфіковані!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!копмп"ютер не знають англійською не володіють і уроки проводять недосконало. Хто їх перевіряє? І робочий день там тільки до обіду і чому їм скільки платити? !!
до Уляни до Уляна Показати IP 6 Вересня 2018 21:36
а Ви спробуйте - знатимете
1 до Уляна Показати IP 6 Вересня 2018 22:15
З моїх одногрупниць у школу пішли переважно ті,які вчилися найгірше.Ледве здавали за другою-третьою відомістю екзамени.А зараз такі "вчителиці",що хоч куди)Уявляю,що може навчити людина,яка на 3 курсі філфаку не знала, що таке іменник і розповідаючи біографії письменників бурмотіла з зошита про буржуазних націоналістів.А от ті, хто і в школі, і в університеті вчився на відмінно,або торгують,або за кордоном.
інтернат до Уляна Показати IP 6 Вересня 2018 22:24
забули порахувати конверти та "сумки" для Плахотної та її опричників
123 до інтернат Показати IP 7 Вересня 2018 08:48
Що, багато їй приносять? Це хабарі?
Читач Показати IP 7 Вересня 2018 08:46
Всі результати роботи вчителів відображаються в зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО). З кожним роком результати тестування показують стрімку динаміку до погіршення. За що платити високу зарплату і премії, якщо "продукт", який випускається, неякісний??? Можна погодитись, що працюють вчителі багато. Але їхня праця виглядає так, ніби взяв палицю і нею махаєш. За день такої роботи дуже стомишся. А результату від того нуль!
Олександр до Читач Показати IP 22 Вересня 2018 18:02
"Махають палицями" - і рузультату - "нуль", бо перед тим, як робити цю дитину, батькам треба добре подумати: пити горілку, пиво чи воду! Тоді й дитина, як якісний продукт"!Вчитель має дати знання, а не бігати з "палкою" по класі, а батьки - виховати! По поведінка дітей у школі - це відображення поведінки батьків у дома! А я вдячний своїм учителям, які мене Навчили! А якщо вам не вчиться, то шукайте проблему в собі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus