USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Яке майно передає Луцьку Прилуцька сільська рада

20 Листопада 2019 11:51
У результаті об’єднання Луцька міська рада стає правонаступником усього майна Прилуцької сільської ради.

Про це йшлося 20 листопада під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань майна та приватизації.

На розгляд комісії винесли проєкти рішення про надання згоди на прийняття у власність територіальної громади міста Луцька прав засновника та майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району.

Як розповіла керівниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, міськрада підготувала та направила два листи, адресовані Ківерцівській районній раді та Прилуцькій сільській раді, з проханням перерахувати все майно, яке громада готова передати місту Луцьку у зв’язку з об’єднанням.

Так, Ківерцівська районна рада передає школу та дитсадок «Сонечко» у Прилуцькому, приміщення закладу освіти в селі Дачному, а також три фельдшерсько-акушерські пункти, зокрема в Дачному та Прилуцькому.

Алла Грабко зауважила, що один із фельдшерсько-акушерських пунктів – у жахливому стані, тому не виключено, що в подальшому його доведеться списати.

Натомість Прилуцька сільська рада передає все майно, яке має на бухгалтерському обліку, – це приміщення, наприклад будинку культури, комп’ютерну техніку, стільці, транспортні засоби тощо.

Як зауважила керівниця відділу майна, багато з того, що Прилуцька сільська рада передає на баланс місту, знаходиться в непридатному стані та потребує списання.

«Ми приймаємо все, що було на бухгалтерському обліку, а далі будемо вирішувати, що передавати профільним управлінням, а що списувати», – сказала Алла Грабко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus