USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Які дороги у Луцьку відремонтують за 25 мільйонів траншу від держави

16 Вересня 2021 17:54
Луцьк очікує на 25 мільйонів гривень державної субвенції на ремонт доріг, яку поки не вдалось отримати через бездіяльність бюджетної комісії обласної ради.

Про це під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради проінформував міський голова Ігор Поліщук.

Він зазначив, що, на превеликий жаль, бюджетна комісія Волинської облради не прийняла жодного рішення ні щодо Луцька, ні щодо інших населених пунктів, тому субвенції від держави у сумі 25 мільйонів місто поки що не має, хоча дуже на неї очікує.

«Ми очікуємо, що це відбудеться пізніше», – зазначив міський очільник.

Водночас він наголосив, що цього року Луцька міська рада виділила 60 мільйонів гривень на капітальний ремонт доріг.

«Окрім того ми отримали близько 36 мільйонів гривень державної субвенції, із яких частину коштів витратили на ремонт вулиць Ківерцівської та Дубнівської, а також перехрестя вулиці Чорновола з проспектом Соборності. Якщо отримаємо наступний транш у сумі 25 мільйонів, то частину його витратимо на ремонт проспекту Соборності, а іншу частину – знову на ремонт вулиці Дубнівської», – проінформував мер.

Ігор Поліщук зауважив, що натомість кошти з міського бюджету переважно спрямовані на ремонт проспекту Волі, вулиці Івана Богуна в селі Прилуцькому та капітальний ремонт частини вулиці Кривий Вал.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus