USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Які організації на Волині долучаться до очищення доріг від снігу взимку

25 Вересня 2019 08:00
Низка підприємств та організацій області надасть дорожникам техніку для очищення доріг від снігу.

Про забезпечення снігоочищення доріг у зимовий період йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА від 20 вересня.

Відповідно до документа, затвердили перелік підприємств, організацій та установ області, що виділяють на договірних умовах дорожнім господарствам механізми і автомобілі для робіт, пов’язаних з очищенням доріг від снігу. Обласному центру з гідрометеорології доручили інформувати службу автомобiльних дорiг в областi про стихійні та небезпечні метеорологічні явища погоди з початком зимового періоду. Департаменту агропромислового розвитку ОДА доручили сприяти безперешкодному доступу механізмів дорожніх організацій та установ області для влаштування пасивного снігозахисту зі снігових валів та траншей на полях за межами смуги відведення автомобільних доріг.

Планують, що установи та організації Волині виділять дорожнім господарствам для очищення доріг від снігу шість бульдозерів, 16 автогрейдерів, сім навантажувачів та три трактори.

До переліку організацій, які виділять механізми та автомобілі, увійшли: ПрАТ «Ковельське ШБУ № 63», ТзОВ «Кодет», ТзОВ «Ідея», ПП Асатурян П.В., ПП «Ространс», Маневицьке управління водного господарства, ВАТ Маневицьке підприємство «Родючість», СФГ Лаценко К.М., Любомльське ЖКГ, ГО Будинкоуправління, КП «Рівне», КП «Дільниця благоустрою», ТзОВ «Луцька ДПМК», ВАТ «Старовижівська родючість», ТзОВ «ДОФ Арбо», ПП «Торгбудсервіс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus