USD 40.70 41.00
  • USD 40.70 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.15 10.30

Якщо наступ ЗСУ не матиме успіху до жовтня, то Європа наполягатиме на «заморожуванні» війни, – євродепутат

29 Червня 2023 23:18
Україна за 3-4 місяці має продемонструвати значні успіхи на фронті. В іншому випадку Європа наполягатиме на замороженні конфлікту та початку перемовин з Російською Федерацією.

Як передає УНІАН у Брюсселі, таку думку висловив польський євродепутат, представник у Парламентському комітеті асоціації Україна – ЄС Вітольд Ян Ващиковський.

«Я вважаю, у вас є ще 3-4 місяці, поки світ спостерігає за прогресом вашого військового протистояння. Якщо через 3-4 місяці контрнаступ не матиме успіху, Європа розпочне підштовхувати вас до замороження конфлікту та старту перемовин із Росією, як це було у 2015 році. Це моя песимістична думка», – сказав він.

За словами Ващиковського, у ЄС досі є країни, які більше зацікавлені у співпраці з Росією, аніж Україною.

Читати ще: «Вигризають» у ворога кожен метр землі, – Маляр про наступальну операцію ЗСУ

«Більшості європейських країн, таких як Німеччина та Франція, Україна не потрібна. Їм потрібно, щоб Росія повернулася у світову економіку. Їм потрібен російський газ, нафта», – сказав євродепутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 29 Червня 2023 23:37
іншими словами, меркантильні інтереси еуропейських правителів превалюють над якоюсь там демократією, міжнародним правом, еуропейськими цінностями та іншою балаканиною
Сергій Показати IP 30 Червня 2023 07:35
Напевно завербований цей депутат був ще при КДБ СРСР і до цього часу працює на спецслужби російської імперії) Ми самостійна нація і самі вирішим що нам робити без ваших проросійських рекомендацій!
Ну ну до Сергій Показати IP 1 Липня 2023 18:32
Рішали. Вже багато чого нарішвли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus