USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Якщо вороги хочуть швидше померти – welcome»: Словак і Медоїд з волинської тероборони

10 Серпня 2022 20:25
Медоїд і Словак служать в одному підрозділі 100-ї окремої бригади тероборони Волині. Зовні вони напрочуд різні. В одного 168 см зросту, в іншого – 194 см. В одного 60 кг ваги, в іншого – удвічі більше.

А ось на захист України чоловіки стали одночасно – вранці 24 лютого вже були під дверима військкомату. Про це йдеться на сторінці бригади у Фейсбуці.

Дідусь і бабуся гренадера Словака були депортовані з Чехословаччини 1947 року в рамках сталінської операції «Вісла» – ось і пояснення, чому чоловік обрав такий позивний. Фізично обдарований хлопець з дитинства захопився важкою атлетикою, карате, боксом – тож і нині йому вдається підтримувати себе у прекрасній фізичній формі.

За плечима ж Медоїда – участь у Революції Гідності, під час якої дістав контузію світло-шумовою гранатою в Маріїнському парку. А ось нинішній позивний йому обрали вже товариші з підрозділу 100-ї бригади – звернули увагу на впертість, безкомпромісність та правдолюбство цього худорлявого, проте напрочуд жилавого чоловіка.

Читати ще: У волинській теробороні служить нащадок козаків-характерників

Вдома на Медоїда чекають із Перемогою батьки, кохана дружина (на слові «кохана» він сам наполіг!) і син-другокласник.

Є кому вболівати і за Словака – дружина, дві доньки та син.

Читати ще: Працював у кузні, а нині у війську: як у волинській бригаді тероборони служить художник

А на запитання, що сказали б лукашенківцям, які котрий місяць тупцюють на українсько-білоруському кордоні, волинський богатир відповідає лаконічно: «Якщо хочуть швидше померти – welcome».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus