USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Яна Беломоіна стала найкращою велогонщицею

13 Лютого 2018 11:27
Яна Беломоїна та Олег Канака стали найкращими велогонщиками 2017 року за версією голосування на сторінці Race Horizon Park у Facebook.

Голосування тривало впродовж місяця. Понад 800 голосів віддали вболівальники за своїх кумирів. Найбільше вподобань – 129 – серед жінок отримала Яна Беломоїна, переможниця Кубку світу з маунтінбайку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЗА ХВИЛИНУ ДО СТАРТУ СЕРЦЕ ВИРИВАЄТЬСЯ», – ЯНА БЕЛОМОІНА ПРО ПЕРЕМОЖНИЙ СЕЗОН, ХОБІ ТА ПІДГОТОВКУ



Серед чоловіків боротьба розгорнулась між Владиславом Кратом, трикратним чемпіоном України з велотріалу, та Олегом Канакою, чемпіоном світу серед юніорів у груповій гонці на треку. Перемогу у 166 голосів здобув Олег Канака.

За умовами голосування, кожен міг залишити свій голос за номінанта у списку, або запропонувати свій варіант.



Організаційний комітет велогонки планує проводити такий рейтинг регулярно, додавши нові критерії та номінації. Переможців же цьогорічного рейтингу чекають нагороди. Вболівальників теж заохотять і оберуть двох учасників голосування для нагородження призами
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus