USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Яніна Соколова на Бандерштаті: тонка пропаганда робить деструктивні речі

3 Серпня 2019 17:13
Боротьба з жахливою хворобою та потреба протистояння ворожій пропаганді: з однодумцями-бандерівцями зустрілася відома телеведуча Яніна Соколова.

Гутірка з нею відбулася під час фестивалю «Бандерштат» 3 серпня.

Яніна Соколова зізналася, що їй приємно перебувати серед однодумців-бандерівців і тут вона відчуває ту підтримку, якої часто бракує Києві. З її слів, щотижня вона стикається з величезним засиллям ботів з Росії та України і завдяки підтримці таких людей, як бандерштатівці, має можливість відбиватися.

Вона зауважила, що ми живемо в непрості часи, коли та національна ідентичність, яку ми досягли за 5 років, знов починається якщо не з нуля, то з одиниці. Яніна Соколова хотіла б, щоб патріотична молодь робила максимум і не мовчала, якщо хтось придушуватиме її національну ідентичність.

Потрібно, мовляв, говорити про це в соцмережах, між собою, зустрічатися з представникам місцевої влади, самим намагатися щось зробити для країни у своїй сфері.

За останній рік їй довелося пережити рак, який кардинально змінив усе в її житті. Вона наголошує, що потрібно не забувати одного – ніколи не відкладати можливість бути щасливими в житті. Адже «небо допомагає тим, хто йде вперед і робить правильні речі».
За цей рік вона зіткнулася з величезною кількістю людей, зазирнула в очі лікарям, які за 3900 гривень роблять дива, а також з хейтерами, які атакували її в інтернеті за патріотичну позицію.

Молодь вона закликає: якщо бачите, що хтось через тонку пропаганду починає вірити проросійським блогерам чи телеканалам, зробіть максимум, щоб вони цього не дивилися. Тонка лінія пропаганди робить деструктивні речі, тому на місцях треба робити усе, що можливо.

Її проект «Я, Ніна» покликаний змінити життя українців, оскільки в його основу покладена її автобіографічна історія – 7 місяців від діагнозу до одужання, історія про перестороги, з якими ми живемо, про нерішучість тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 3 Серпня 2019 17:58
Вітаю, Вас, Яніно Соколова і дякую за патріотичну позицію. Я теж бандерівець. Все буде добре.
Андрій Показати IP 3 Серпня 2019 18:32
Порохоботка
Волиняка Показати IP 3 Серпня 2019 19:01
Нехай згадає скільки років молола порошенківську брехню і далі продовжує!!!
Лютий Показати IP 3 Серпня 2019 19:07
За Пороха агітувала?
Asedo до Лютий Показати IP 5 Серпня 2019 14:40
Так, і що?
Украинка Показати IP 3 Серпня 2019 20:33
Надо не каналы закрывать, а в стране что-то делать, чтобы люди почувствовали результат. Тогда никакая пропаганда не страшна.....А так только кормят обещаниями о хорошей жизни, и от нищеты отвлекают разговорами о национальной гордости, языках.....и воруют и распродают дальше Украину. Хватит мозги пудрить, делайте что-то конкретное для улучшения жизни простых украинцев....
Ось так до Украинка Показати IP 5 Серпня 2019 14:42
Що ж це за українка, яка не володіє державною мовою і мріє, щоб за неї хтось щось робив "для улучшения жизни простих украинцев". Ось покритикуємо, і життя зміниться на краще. Зробіть самі перший елементарний крок - вивчіть мову, щоб відчувати себе громадянином.
Волиняка до Ось так Показати IP 5 Серпня 2019 15:56
Ви вже не тільки мову вивчили, але й вулиці і міста перейменували!! Де покращення життя українців???
Анонім до Волиняка Показати IP 6 Серпня 2019 12:10
Може, запросіть Януковича або Путіна для покращення життя? А якщо так погано, можете виїхати за кордон.
Волиняка до Анонім Показати IP 6 Серпня 2019 16:26
А що, вже свої не здатні зробити покращення??? "Гарної" ти думки про українців((( Якщо крім Януковича і Путіна ніхто на думку не спадає, то може тобі пора звалювати??!!!!
Нюхач Показати IP 3 Серпня 2019 21:46
Від неї віє руським духом?
Віктор Показати IP 4 Серпня 2019 01:25
привіт їй від Толіка Шарія. Вона брехуха. Наговорила на Шарія таке -- немаючи жодних фактів. На псевдо патріотичній риториці виїжджає... Ну-ну
Ніка Показати IP 5 Серпня 2019 14:35
Якби ви слідкували за її роботою та висловлюваннями, то знали би відповідь на своє питання. Бо тепер у нас виходить так,що людина, яка вважає себе патріотом-українцем, конче мусить бути порохоботом.
Олександр Показати IP 5 Серпня 2019 15:15
Продажна журналістка, та порохоботка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus