USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Язик у дупу засунув?» Скандальний футболіст Алієв «розніс» волинянина Тимощука за ігнор війни

5 Березня 2022 22:59
Колишній скандальний півзахисник київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв, який нині захищає Київ у теробороні, засудив дії Анатолія Тимощука та Івана Ордеця, які наразі продовжують працювати в Росії та мовчать про війну.

Футболіст не обирав слів на адресу колег, які, схоже, вдають ніби нічого не сталося, пише Сьогодні.

Уже десятий день продовжується вторгнення Росії в Україну. Армія сусідньої держави руйнує наші міста та вбиває мирне населення за наказом президента РФ Володимира Путіна.

За цей час багато українців висловилися про війну, навіть ті, хто працював у Росії. Наприклад, Ярослав Ракицький розірвав контракт із "Зенітом". Проте продовжує мовчати асистент головного тренера пітерців Анатолій Тимощук.

Головний гвардієць в історії збірної України (144 матчі) продовжує працювати у клубі "Газпрому". За це його вже позбавили статусу легенди українського футболу.

Читати ще: «Він більше не легенда», – Малиновський про волинянина Тимощука, який мовчить про війну

"Тимощук, а де ти зник? Що, язик у дупу засунув чи у когось в жопі він стирчить? Патріот ти наш український. Виявляється, ти прапорці на щоках малював, щоб попонтуватися. Ордець, а ти де? Як там "Динамо" Москва? Патріоти ви *єрові.

Читати ще: «Зупиніть цього сучого сина Путіна і дайте зброю»: ексфутболіст Воронін звернувся до Німеччини

Рак (Ракицький) і Ворона (Воронін), я знав вас мужиками і ви залишилися мужиками. Я знаю, що ви патріоти цієї країни, і я впевнений, що все буде добре", - сказав Алієв, який народився в російському Хабаровську, на відміну від Тимощука, який є уродженцем Луцька.
Як відомо, Тимощук на цей час працює помічником тренера пітерського "Зеніту", а Ордець досі перебуває на контракті з московським "Динамо", але втратив місце в стартовому складі.

Тим часом колишній воротар "Динамо" та "Дніпра" Святослав Сирота вступив до ЗСУ та звернувся з проханням закрити небо над Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus