USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Харківчани без перешкод потрапили на бронетанковий завод і фільмували нові танки

18 Липня 2018 16:29
У Харкові відеоблогери незаконно потрапили на територію бронетанкового заводу та виклали несанкціоновану відеозйомку в Інтернеті. Після появи відео в соцмережах ділянку, де хлопці перелізли через паркан, обмотують колючим дротом.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на ТСН.

Журналісти знайшли тих охоронців, на чиїй зміні дігери проводили відеозйомку. Вони кажуть, що на зміні були всі.

«Є моменти в службі деякі, дощ пройшов, вранці нікого не було на території заводу. Нас викликали на збори, зараз будуть «ставити раком», - розповіли охоронці.

Журналісти намагалися потрапити до керівництва заводу, але, «на відміну від техніки, його охороняють ретельно». Також повідомляється, що вчора автори відео погоджувалися зустрітися зі ЗМІ, а вже сьогодні не відповідають на телефонні дзвінки. Напередодні один з них казав: на інтернет-сторінці, в коментарях під викладеним відео, з'явилися агресивні повідомлення.

Раніше в Міноборони заявили, що відео знято на території одного з харківських підприємств, а не на покинутій базі ЗСУ.

«У зв’язку із поширенням у мережі Інтернет чималої кількості повідомлень та коментарів щодо публікації на Youtube відеоролика з військовою технікою, розташованою нібито на території "покинутої військової бази», Міністерство оборони України повідомляє, що зазначений ролик знято на території одного з підприємств у Харкові, а не в одній з військових частин Збройних сил України», - йдеться в повідомленні.

У військовому відомстві звернулися з проханням до представників ЗМІ та блогерів «не вводити суспільство в оману і користуватися винятково інформацією, отриманою з офіційних джерел».

Як повідомлялося, раніше в YouTube було опубліковано відео, автори якого стверджують, що безперешкодно проникли на майданчик, де зберігається 300 старих радянських танків і близько 10 нових. Вони стверджують, що це покинута військова база. Насправді, за описом розташування майданчика, відео знято на території Харківського бронетанкового заводу, де ремонтується військова техніка.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.162 (незаконне проникнення до житла чи до іншого володіння особи, незаконне проведення в них огляду чи обшуку, а так само незаконне виселення чи інші дії, що порушують недоторканність житла громадян) Кримінального кодексу України і почала досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікаво Показати IP 18 Липня 2018 16:56
Судячи з опису хлопці вільно потрапили куди хотіли. Так звідки вони могли знати що це незаконно, там було написано? Виходить що кримінальну справу треба відкривати не проти них, а проти власника території за неналежне зберігання техніки.
123 до Цікаво Показати IP 19 Липня 2018 09:58
Незнання законів не звільняє від відповідальності! Загальновідомий принцип! Тепер проблем матимуть усі: і блогери і охоронці...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus