USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

НАБУ затримало керівництво Львівського бронетанкового заводу

14 Липня 2017 12:06
Національне антикорупційне бюро (НАБУ) сьогодні, 14 липня, затримало директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа та його заступника Олега Ткаченка. Про це повідомляє Zaxid.net, посилаючись на інформацію прес-служби підприємства.

"Можу тільки сказати, що працівники НАБУ затримали директора нашого підприємства Романа Тимківа та його заступника Олега Ткаченка. Ні причин затримання, ні інших деталей поки не знаю", - заявив головний конструктор заводу Герман Сметанін.

Відзначається, що в прес-службі НАБУ не повідомляється ніякої інформації з цього приводу. Так, затриманих доправили до територіального управління Антикорупційного бюро України міста Львів.

До слова, це вже не перше затримання керівників Львівського бронетанкового заводу. У 2015 році попереднього затрималидиректора підприємства Олександра Остапця за підозрою у розкраданні державних коштів. Під час обшуків у нього вдома знайшли 2 млн. грн, які призначалися для ремонту військової техніки, що мала відправлятися в зону проведення АТО. Сам Остапець не визнав своєї вини, тим не менше суд визнав його винним та засудив до п'яти років умовно, призначивши додатково 11,9 тис. грн штрафу.



Відомо, що сьогодні президент України Петро Порошенко відвідає Львів з робочою поїздкою в ході якого планує відвідати Львівський бронетанковий завод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus