USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Євросоюз виділить 4,5 млрд євро на інфраструктуру в Україні

18 Січня 2019 22:51
39 українських інфраструктурних проектів, що входять до стратегії Drive Ukraine 2030 включені в індикативний план будівництва транс’європейської транспортної мережі TEN-T. Європа виділяє на ці проекти майже 4,5 млрд євро.

Згаданий план підготовлений ЄС і Світовим банком з метою розвитку транспортного сполучення в країнах «Східного партнерства». Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, повідомляє ЦТС.

Міністр зазначив, що реалізація цих 39 проектів дозволить значно поглибити інфраструктурну інтеграцію України і в перспективі стати органічною частиною загальноєвропейської транспортної мережі.

«Коли ми говоримо, що імплементація Drive Ukraine коштує близько 60 млрд доларів, то вже в перший рік її реалізації ми маємо мінімум 50% фінансування з держбюджету і 10% фінансування з боку наших європейських партнерів, міжнародних фінансових організацій і за рахунок державно-приватного партнерства», – уточнив Омелян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 20 Січня 2019 11:08
Ну какая вера может быть такому министру? То он Кубань к Украине присоединяет, то Ростов взять собирается, то туннели между Днепром и Киевом строит, то лоукостеров в Украину заводит, а они не идут, то утверждал, что Крымский мост никогда не будет построен, теперь утверждает, что в скором времени он разрушится. Какой-то теоретик! А поездах уже полки на головы людям падают! Да и у жены Омеляна, как отмечали СМИ, дорогие бутики на Тверской в Москве имеются. Какой-то странный русофоб, пае министр. НАБУ то ли открыло дело против этого прохвоста, то ли закрыло, в толк не поймешь, одним словом - что-то неладно в датском королевстве, точнее в Минифраструктуры, которое возглавляет то ли гиперлуп, то ли гравицап.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus