USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ймовірно – самогубство: у поліції розповіли деталі загибелі волинянки на Прикарпатті

2 Лютого 2020 12:29
У поліції розповіли подробиці загибелі волинянки, яку на смерть переїхав потяг на Прикарпатті.

Сталося це 2 лютого близько 00:30 вночі на залізничному переїзді, інформує UA:Карпати.

«Дівчина лягла на залізничне полотно. Внаслідок наїзду поїзда вона загинула на місці події. Під час огляду місця події виявлено записник дівчини, в якому йшлося про намір здійснити самогубство. Попередньо встановлено, що на тілі інших ушкоджень, окрім тих, яких дівчина зазнала внаслідок ДТП, не виявлено.

Проводиться експертиза, наразі триває досудове розслідування. Розпочато кримінальне провадженя за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», але з позначкою «Самогубство». Наразі ми встановлюємо усі причини смерті дівчини», – коментує речниця Нацполіції в Івано-Франківській області Христина Максимчак.

Нагадаємо, дівчина – жителька села Заболоття Любомльського району Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
zerop Показати IP 2 Лютого 2020 12:58
А скiлькi вона маэ рокiв?
тіпок до zerop Показати IP 2 Лютого 2020 13:12
19
Попандопуло до тіпок Показати IP 2 Лютого 2020 21:02
Полюбила гуцула? Приїхала до него, а він сі злєк того кохання? Дитяча безбосередність... Жаль.
я Показати IP 2 Лютого 2020 20:42
Душа і серце плаче...Жаль, сум, співчуття....Люди милі, бережіть життя і здоров'я.... один раз на білому світі живемо.... Все можна пережити і виправити, поговоріть у хвилини відчаю з другом чи рідним хорошим і все буде добре... немає безвихідних ситуацій..... БЛАГАЮ , МИЛІ УКРАЇНЦІ, БЕРЕЖІТЬ І СЕБЕ І ІНШИХ.. . Життя з проблемами, розчаруваннями, матеріальними недостатками, зрадою і.т.д. Але црізні проблеми людина має пережити ....А все- це коли земля падає на кришку труни.... отоді вже не справити і не змінити і не виплакати і не вирішити проблеми! БЛАГАЮ молодь,будьте мудрими і не панікуйте через проблеми.... сьогоді проблема, взавтра вже її не буде... Якщо не знаєте, що робити - лягайте спати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus