USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юна художниця з Волині перемогла у конкурсі учнівської творчості

30 Березня 2023 08:56
Учениця Володимирської дитячої художньої школи ім. М. Рокицького Софія Семенюк перемогла в номінації «Образотворче мистецтво» у всеукраїнському конкурсі.

Про це повідомили у міській раді Володимира.

З 1 листопада минулого року по 25 лютого 2023 року відповідно до спільного наказу Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства освіти і науки України проходив XХІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» Його основними завданнями є активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України, державна підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителів, викладачів, керівників студій тощо.

22 березня Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти організував засідання Всеукраїнського журі 4-го етапу конкурсу для підбивання підсумків у номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво».

За рішенням професійного журі переможцем конкурсу в номінації «Образотворче мистецтво» стала учениця Володимирської дитячої художньої школи ім. М. Рокицького Софія Семенюк (викладач Катерина Юрчук). У конкурсі брали участь учні 5-11-х класів закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти і закладів позашкільної освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus