USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

10-річна лучанка перемогла на Всеукраїнському конкурсі краси

28 Січня 2018 19:56
Всеукраїнський благодійний конкурс краси, моди та таланту «Golden Angel of Ukraine», який нещодавно відбувся у Рівному, увінчався перемогою юної лучанки.

Про це інформує Таблоїд Волині.

Десятирічна Щерба Софія здобула Гран-прі конкурсу, премію у номінації «Golden talents of Ukraine» – «Янгол гімнастики», а ще – особливу відзнаку від почесного члена журі, дизайнера Тетяни Кравчук.

Софійка навчається у 5 класі Луцького НВК №10. Дівчинка займається художньою гімнастикою, плаванням та ходить до дитячої модельної школи «Baby fashion», тому на конкурс приїхала добре підготовлена. Тим паче, що виступати на подіумі для неї не в новинку.

Організаторами конкурсу «Golden Angel of Ukraine» стала громадська організація «Талановиті діти Рівненщини», яку очолює Шмід Наталія Миколаївна.

Членами журі були:

Арсен Магега – найтитулованіший манекенник України;

Інна Борунова – дизайнер, модель;

Юлія Ковальчук – дизайнер;

Ольга Боровець – актриса Рівненського музично-драматичного театру;

Вікторія Міндак – THE BEST DESIGNER OF UKRAINE AND THE WORLD;

Оксана Лящук – креативний дизайнер;

Антоніна Федорчук – дизайнер сумок;

Тетяни Кравчук – дизайнер.

Головою журі стала найкрасивіша дівчина України – Беатріса Міндак.

Конкурс тривав два дні. За цей час дітки встигли побувати на майстер-класі з виготовлення піци, отримати подарунки та просто розважатися.

На гала-шоу, юні панянки мали три виходи – у костюмі ангела, який готували самостійно, у одязі від «ПАРА SOLO» та у спортивних костюмах від «Bersense».

Яскравим доповненням свята став творчий виступ діток. До слова у цьому конкурсі переможниця Софійка представила гімнастичний танець «Веселунка».

За словами мами володарки Гран-прі Юлії, Софійка брала участь й у конкурсі краси та таланту «Міні-міс та містер Волинь», який 17 грудня 2017 року відбувся вперше у Луцьку, де здобула Grand Prix.

Юна лучанка отримала запрошення на VII міжнародний модельний конкурс «Little Supermodel of the Word 2018», який відбуватиметься у Греції; запрошення представляти своє місто на Національному дитячому фестивалі моди і таланту «Міні Міс Україна 2018»; а ще – диплом та кубок в номінації «Best talent 2017».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus