USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Юна лучанка стала суперфіналісткою «Чорноморських ігор»

13 Серпня 2019 19:12
У 9-річної лучанки Анни Ткач є мета, до якої вона впевнено прямує протягом чотирьох років. Дівчинка мріє стати професійною музиканткою і співачкою, тому наполегливо займається з улюбленою тренеркою Інною Кириченко. Талановиту дитину в усьому підтримують батьки, особливо мама, яка є для доньки і продюсером, і модельєром, і критиком, і порадницею.

Старання Анни вже дають серйозні результати – цього літа дівчинка стала переможницею ХVIІ Всеукраїнського Благодійного Дитячого Фестивалю «Чорноморські Ігри» у категорії «Дівчата. 6-10 років».

У 2019 на вокальний конкурс зареєструвалися понад 600 учасників, і це – рекордна кількість. За призові місця боролися 48 сольних виконавців і груп у 7 категоріях, які пройшли в півфінал після двох відбіркових турів.

У фіналі Аня 1 виборола місце у трійці найкращих співаків та потрапила у суперфінал. Від організаторів дівчинка отримала пам'ятну статуетку «Золотий дельфін» та електросамокат.
Аня Ткач із засновником фестивалю «Чорноморські Ігри» Миколою Баграєвим

Марія Гредасова наголошує, що Анну професійно підготувала Інна Кириченко. Тренерка має підхід до дитини, бачить її сильні і слабкі сторони. Під керівництвом Інни Кириченко юна співачка розвивається. Композиції для Анни обирають утрьох – дівчинка, мама і Інна.
Аня Ткач з Інною Кириченко

– Дитина може мати талант, але неграмотно ним розпоряджатися. Наприклад, робити неправильні навантаження на голосовий апарат. Інна повірила в Аню, почула її, вони відразу знайшли спільну мову. На Чорноморські Ігри Інна поїхала з нами, щоб налаштувати нашу дівчинку, підтримати її. І в підсумку ми здобули перемогу! – каже Марія Гредасова.

Аня Ткач вже має досвід співпраці з зірковими тренерами. Вона виступала у Дніпрі на сольному концерті Олександра Пономарьова, адже співак запросив її у спільний вокальний тур як студентку його вокальної академії. Взагалі 2019 рік родина талановитої волинянки вважає мегафартовим. Адже Анна представляла Волинь у конкурсі «Яскраві діти України» і увійшла у фінал. Учасники творчих змагань тиждень жили і працювали у Пущі-Водиці, виступали наживо – під супровід оркестру.

Ну а які ж виступи без вдалих сценічних образів? Ексклюзивні костюми і сукні для Анни Ткач шиє луцька кравчиня із золотими руками і творчою фантазією Ірина Уматова. Вона починала «одягати» Аню в карнавальні костюми ще в дитсадку.

Марія Гредасова каже, що ніколи нічого не нав’язує доньці. Однак завжди готова заступитися за дитину, коли вона цього потребує. Вчить знаходити вихід зі складних ситуацій, досягати поставленої мети.

– Ми їздимо на конкурси, де у складі журі заслужені артисти, викладачі престижних музичних училищ, продюсери. Донька вже виступала на найбільших музичних майданчиках України. До речі, журі на Чорноморських іграх відзначили, що Аня хоч і маленька, але дуже наполеглива. Вона чітко знає, чого хоче, і працює на результат, – каже Марія Гредасова.

Творчий розвиток юної співачки влітає родині в копієчку. Однак батьки готові підтримувати доньчин талант, який визнали авторитетні фахівці.

Оксана Куцик
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus