USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Юні луцькі музиканти дивували своїми талантами

17 Березня 2018 23:05
Творчий доробок презентували учні та викладачі Луцької музичної школи №2. Висока виконавська майстерність, віртуозність, сценічна культура учасників концертної програми гаряче сприймалися глядачами, які щирими оплесками, захопленими вигуками «браво», «молодці» супроводжували виступи шкільних хорових та музичних колективів, а також сольних виконавців.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Учні та викладачі музичної школи підготували прекрасну насичену програму. Під час концерту вони показали скільки у нашому місті талановитих людей.
У заході взяли участь радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту культури Тетяна Гнатів та депутат міської ради Майя Шостак.
Творчий звіт мистецького закладу вчергове засвідчив високий мистецький потенціал викладачів і учнів.

По завершенню концертної програми Ігор Поліщук привітав усіх та подякував артистам за неймовірне дійство. Він висловив слова вдячності директору школи, викладачам за те, що вони передають свої знання та вміння дітям, розкривають їхні таланти, а також батькам, які підтримують своїх дітей.
“Ми, як міська влада, розуміємо важливість музики та культури у розвитку особистості та вихованні. Також ми розуміємо, щоб діти могли розвиватися, їм необхідні хороші матеріально-технічні умови. Тому в минулому році було капітально відремонтоване фойє, та ми продовжуватимемо рухатися до покращення”, - сказав він.

Викладачі та учні музичної школи отримали у подарунок від Ігоря Поліщука квіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus