USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Ювілейне весілля»: на Волині понад 20 пар одружилися повторно

26 Січня 2021 07:20
Протягом 2020 року 227 подружніх пар скористались послугою «Ювілейне весілля». Найбільше повторних шлюбних обрядів проведено у Рівненській області – 38, Київській – 24 та Волинській – 22.

Про це пише Українська правда. Життя.

В усіх відділах ДРАЦС Міністерство юстиції України дозволяє одруженим парам провести повтору, ювілейну шлюбну церемонію з вальсом Мендельсона, гостями і шампанським.

Як повідомляє Міністрество юстиції України, замовити послугу можна не тільки на ювілей і незалежно від того, скільки років подружжя прожило у шлюбі – 1 рік, 18 чи 50 років.

Послугу можуть замовляти як сімейні пари, так і їх рідні чи друзі. Під час церемонії сімейним парам вручають навіть свідоцтво про шлюб. Щоправда, у ньому буде зазначено «повторно».

«Проживши дружно і щасливо зі своїм обранцем 25, а може і 50 років, ви отримаєте можливість повторити обряд і нагадати собі про найщасливіший день вашого життя. Ви знову зможете сказати «так» своїй другій половинці та відчути ті незабутні емоції. Відсвяткувати ювілей шлюбу можна, замовивши у будь-якому ДРАЦСі країни повторну шлюбну церемонію», – зазначає начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus