USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Василь Сачко - більше не головний тренер ФК «Волинь»

26 Червня 2021 15:01
Василь Сачко – офіційно більше не головний тренер ФК «Волині».

Термін дії контракту керманича «хрестоносців» завершився. Клуб та сам тренер за обопільною згодою вирішили не продовжувати офіційну співпрацю, про це інформує пресслужба клубу.

Футбольний клуб «Волинь» дякує Василю Вікторовичу за усі ті зусилля, які були спрямовані на благо нашої команди та клубу.

Подякував клубу за співпрацю і сам Василь Сачко: «Це був дуже цікавий та насичений рік, і я дуже дякую усім футболістам, тренерам та працівникам клубу за усі моменти, які ми пережили разом. Я дякую керівництву клубу, з яким у мене завжди були хороші відносини, а також уболівальникам, які, незважаючи ні на що, підтримували «Волинь» у потрібний момент! Також дуже бажаю успіху своїм наступникам – попереду ще багато нелегких, однак дуже цікавих сторінок в історії нашої з вами рідної команди!»

Сачко очолив «Волинь» у серпні 2020 року, до того працював головним тренером полтавської «Ворскли».

Як інформує «Вісник» з посиланням на власні джерела, «Волинь» залишить ще низка футболістів. Зокрема, підуть Богдан Оринчак та Владислав Приймак. Також, ймовірно, піде ще кілька гравців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фан Показати IP 26 Червня 2021 16:22
Правильно, об'єктивно і конкретно буде: " Сачко - не тренер " !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus