USD 39.60 39.87
  • USD 39.60 39.87
  • EUR 39.65 39.87
  • PLN 9.70 9.88

З лікарні до зали суду: СБУ затримала Владислава Мангера

16 Червня 2020 09:38
Спецпідрозділ СБУ зранку 16 червня затримав у лікарні в Херсоні голову обласної ради Владислава Мангера, зараз його везуть до Києва для участі в засіданні Печерського районного суду.



Про це повідомили херсонська журналістка Тетяна Дергачова та депутат Дніпровської районної ради Херсона Олександр Власов, пише Радіо Свобода.

«Як стало щойно відомо, в рамках судового рішення спецпідрозділом СБУ «К» в лікарні було затримано голову обласної ради Владислава Мангера та озброєним спецпідрозділом супроводжується у судову залу в Києві», – ідеться в повідомленні Дергачової.


Печерський районний суд Києва ухвалив 15 червня рішення про надання дозволу на затримання голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера з метою приводу його на засідання. Про це Радіо Свобода повідомив прокурор у справі Андрій Синюк, який додав, що рішення підлягає негайному виконанню.

«Незалежний експерт, якого залучили прокурори, з’ясував, що Мангера можна транспортувати до Києва в присутності лікаря. Адже стан його здоров’я абсолютно дозволяє йому подорожувати до столиці», – інформує спільнота «Хто замовив Катю Гандзюк» у фейсбуці.


Раніше 15 червня адвокат Мангера Дмитро Ільченко повідомив «Інтерфакс-Україна», що співробітники поліції і прокуратури приїжджали до лікарні, де лікується підзахисний, «але отримали довідку, що його неможливо доставити до суду через стан здоровʼя».

Лікарі запевнили правоохоронців, що голова Херсонської обласної ради зможе прибути в суд орієнтовно за тиждень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 16 Червня 2020 14:38
Нічого, зараз адвокати нададуть куплені у лікаря довідки, що цей бугай при смерт, і гуманний суд випустить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus