USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ярош назвав причетних до затримання Корбана

31 Жовтня 2015 18:30
Народний депутат України, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош вважає президента України Петра Порошенка і генерального прокурора Віктора Шокіна причетними до затримання лідера партії "Українське об'єднання патріотів – УКРОП". Про це інформує УНІАН.

"Таке враження, що у владі є ті, які дуже хочуть продовження і завершення Революції. Мабуть, це "справжні революціонери" Порошенко і Шокін. Слова "не розгойдуйте державний човен" тепер з упевненістю можна спрямувати до них", - заявив Ярош.

На його переконання, у ситуації із затриманням Корбана згадується давня народна мудрість: "Якщо Бог хоче когось покарати, то відбирає розум".

Ярош заявив: "Ми ж готуємося та чистимо зброю. Величне свято Архистратига Михаїла наближається. А з допомогою Небесного Воїнства у нас, українців, завжди все виходить...".

Своєю чергою, народний депутат, один з лідерів «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Купрій у зв’язку з обшуками «укропівців» та волонтерів, а також затриманням лідера УКРОПу Геннадія Корбана, написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук, що Порошенко намагається знищити патріотів по одинці ціною втрати державності України.

«Жага до влади і збагачення захмарила йому (Порошенкові. – Ред.) розум. У своїх вчинках він вже перевершив свого попередника Януковича – кількість політв'язнів в країні вже рахується сотнями», – зазначив Купрій.

З його слів, затримання лідера партії УКРОП Геннадія Корбана у зв’язку зі сфабрикованими кримінальними справами, яке, до того ж, відбулося із численними порушеннями чинного законодавства, є проявом слабкості режиму Порошенка. «Адже він як вогню боїться самостійних, чесних і сильних політиків, які працюють не на власну кишеню, а задля благополуччя людей і миру в Україні. Оскільки саме таких лідерів підтримує народ», – пояснив нардеп.

Віталій Купрій також подякував лідерам громадської думки та політичних партій за підтримку Корбана, та зазначив, що партія звертається із заявами про політичні переслідування в компетентні міжнародні органи.

«З іншого боку, очевидно, що настав час діяти і більш рішуче», – зазначив Купрій.

Нагадаємо, сьогодні, 31 жовтня, керівника партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», який балотувався на посаду мера Києва, Геннадія Корбана затримала Служба безпеки України. Представники партії УКРОП назвали обшуки СБУ та затримання голови політради партії політичними репресіями.

Прес-служба обласної організації партії "УКРОП" заявляла про обшуки у батьків Корбана, а також керівників Фонду оборони країни Павла Хазана і Наталії Хазан. Окрім того, сьогодні працівники СБУ нагрянули з обшуком до громадської приймальні народного депутата, члена політради УКРОПу Бориса Філатова в Дніпропетровську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Свєта Показати IP 31 Жовтня 2015 19:25
Ой! Каво я вижу!!!
дідо Показати IP 31 Жовтня 2015 20:09
Ярош зкликає до чесного правосуддя ,а не до виправдання.
B-52 Показати IP 31 Жовтня 2015 20:37
Пора вже їсти лцпецький чоколад тим хто за легітомного олосував.
беркут Показати IP 31 Жовтня 2015 20:45
Ярошу треба сідити тихо, тихо - бо за ним теж прийдуть ....
Анонім до беркут Показати IP 31 Жовтня 2015 22:22
То не той, хто буде сидіти тихо!!!За ним майбутне!!!
Бес до Анонім Показати IP 1 Листопада 2015 13:25
ага. ага. всі там будемо
смерть беркута до беркут Показати IP 1 Листопада 2015 10:12
Ти вже бачу сидиш? чи ти той герой, який за ним прийде?
Катя Показати IP 1 Листопада 2015 11:34
Тут незнаєш якщо чесно кому вірити... Іде боротьба влади з патріотами.. чи квазі патріотами.. може вони і справді банда.. .. Незнаєш хто правий хто ні... Але внутрішня війна іде і це на руку ми знаємо кому..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus