USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

З Луцька до Києва просять пустити додатковий потяг

16 Травня 2019 10:54
Для того, щоб зменшити навантаження на єдиний потяг, що нині курсує між обласним центром та столицею, закликають голову ОДА просити в Міністерства інфраструктури пустити додатковий потяг з Луцька до Києва.

Про це йшлося під час пленарного засідання сесії Волинської облради 16 травня.

Проблему залізничного сполучення Луцька зі столицею порушив у депутатському запиті до голови ОДА Сергій Сівак. З його слів, взяти квитки на єдиний потяг Ковель-Київ складно, для цього потрібно кожен день ходити до каси чи слідкувати за сайтом в інтернеті.

Вчора в останній рейс вирушив скасований тепер потяг Ковель-Москва, де 80% пасажирів їздили до Києва. Рік тому зняли нічний експрес Луцьк-Київ, який також перевозив значну частину пасажирів.

Щодня 2,5-3 тисячі волинян їздять до Києва, тож депутат закликав голову ОДА звернутися до Мінінфраструктури з проханням запустити додатковий потяг до Києва. Це зніме навантаження на потяг Ковель-Київ та дасть змогу волинянам комфортно добиратися до Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мама студента Показати IP 16 Травня 2019 11:21
з цією проблемою стикаються усі, в кого діти вчаться в столиці. Білети на вихідні дні треба брати не раніше як за 3 тижні, а якщо на свята, то взагалі - за 45 днів. Часто приходиться їхати маршруткою, чи тим же бла-блакаром, а це не дешево, та й не зовсім безпечно. Добре було б щоб хоч на вихідні добавили якийсь потяг. Можливо потрібно подати петицію ?Я думаю люди би підтримали, бо крім студентів багато їздить на роботу, а також просто туристів.
свс Показати IP 16 Травня 2019 15:15
с таким руководством лучане будут ездить на волах.правда если они еще есть........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus