USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З переломами в лікарні: під час руху в луцькій маршрутці впала жінка

16 Квітня 2021 10:17
У Луцьку під час руху маршрутки №26 впала жінка. Постраждала отримала тілесні ушкодження.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Зазначається, що жінка зайшла у салон транспорту, але коли він рушив, то не втримала рівновагу і впала. Постраждала отримала переломи ребер та забої. Її госпіталізували у лікарню.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області. Правоохоронці зазначили, що подія зареєстрована, як дорожньо-транспортна пригода. Вчора 58-річна лучанка впала у салоні маршрутки та отримала травми. За кермом транспортного засобу перебував 47-річний лучанин.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч 1 ст. 286 ККУ. Наразі триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
123 Показати IP 16 Квітня 2021 10:47
Так знаємо і відчуваємо також ці моменти на своїй шкурі, шкурі пасажирів. Є дуже негативні випадки, коли дійсно тільки но зайшов у салон маршрутки, ще не вспів зайти дупа висить на вулиці, вхопитись руками за держак чи ручку, а водій вже стартує з місця як дурний. Таке враження, що водій маршрутки задоволення отримує від того, що пасажири в салоні падають - один на одного. От би його декілька разів поставити на місце пасажирів. Таке враження, що водій везе дрова чи перевозить свиней, а не своїх же співвітчизників. На 10 нормальних професіональних водіїв, все рівно попадеться один хам натуральний, який дійсно отримує задоволення, як якийсь мазохіст.
Лучанин Показати IP 16 Квітня 2021 10:47
От ніяк не збагну чому не може водій ввічливо "Присядьте будь ласка, всі сіли? Тоді поїхали...". І ніби й валідаторів понаставляли, а гонки продовжуються. Як електронну оплату перевіряти то навіть СБУ приплели, а як "Правила перевезень пасажирським транспортом" виконувати, забезпечити можливість оплати проїзду будь-яким доступним для пасажирів способом, так до цього все щось не доходить. І що, встиг?
думка Показати IP 16 Квітня 2021 11:04
Більшість водіїв ніби з села, з трактора злізли і почали людей перевозити! Для них пасажир - то худоба, на який вони гроші заробляють. Звільняти таких треба!
скептик до думка Показати IP 16 Квітня 2021 12:01
не ніби, а таки з села. полішня покупляла права і бикує. їх взагалі до цивілізації з села випускати не можна. загородити в резерваціях колючим дротом
Анонім Показати IP 16 Квітня 2021 11:34
дійсно, в місті водії досить психовані.
Лучанин Показати IP 16 Квітня 2021 13:09
Потрібно в додатку CityCard зробити можливість виставляти оцінки конкретному водію...
Анонім до Лучанин Показати IP 16 Квітня 2021 18:14
з рогатки їм оцінку треба виставляти
Земляк Показати IP 17 Квітня 2021 05:56
Гроші брати, порушуючи угоду то є час, а плавно рушати та зупинятись то нема. Підтримую те що потрібно надати можливість оцінювати поїздку авторизованим користувачам.
Лучанка Показати IP 17 Квітня 2021 06:50
Шкода людину, сподіваюсь водій оплатить лікування. Хоча серед водіїв маршруток мало нормальних людей. За кордоном водій не рушає, поки всі не сядуть на місця ! А в нас (((( Може рушити, як ти ще в маршрутку не зайшов. Потрібно навести лад в цій сфері. Маршрутки страшні, подекуди не безпечні, водії хами і не дотримуються правил! Альтернативи немає, тільки свій транспорт. Бо таксі тоже не варіант, там хто хочеш, наркомани на коритах, рулетка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus