USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«З Різдвом у серці»: понад 200 маленьких волинян отримали подарунки від дітей з Німеччини

17 Січня 2022 20:31
На Волині 165 дітей взяли участь у щорічній благодійній благодійній акції «З Різдвом у серці», яку організовує Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна». Учасникам конкурсу, а також дітям з непростими медичними діагнозами вручили подарунки.

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці координаторка Жіночого руху «ЗА Майбутнє» Волині, депутатка Луцької райради Ольга Максимяк.

«Ще восени діти соціальних категорій Маневицької та Прилісненської громад готували малюнки-віншування з новорічно-різдвяними святами в рамках щорічної благодійної акції «З Різдвом у серці». Її традиційно багато років поспіль організовує Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна». Малюнки юних українців надсилаються у Німеччину, а на знак подяки маленькі німецькі друзі передають в Україну власноруч сформовані подаруночки.

Яскраві презенти ззовні і не менш класні всередині завжди приваблюють дитячу увагу.

Цими днями у Маневицькому центрі творчості дітей та юнацтва з новорічно-різдвяними святами привітали 64 учасники конкурсу «З Різдвом у серці».

Та не лише приємні подарунки очікували на діток. Новорічні пісенні та танцювальні вітання підготували для них талановиті юні маневиччани.
Жіночий рух «ЗА Майбутнє» став співорганізатором новорічного дійства для дітей соціальних категорій Ківерцівської громади (долучилися обласна координаторка Жіночого руху «ЗА Майбутнє», депутатка Луцької районної ради Ольга Максимяк та координаторка Жіночого руху «ЗА Майбутнє» у Ківерцівській громаді, депутатка Ківерцівської міськради Ольга Матвійчук та ще одна активістка, місцева депутатка Наталка Трокун) і в партнерстві з Ківерцівською міськрадою, Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна», будинком культури ім. М.П.Ковальова вдалося організувати справжню новорічну феєрію радості та яскравих позитивних емоцій.

«Ще кілька місяців тому 101 дитина Ківерцівської громади взяла участь у щорічному конкурсі «З Різдвом у серці», який організовує ВОБФ «Дитяча місія. Україна». Дітки фантазували за допомогою пензликів та фарб на новорічну-різдвяну тематику. Ці малюнки відправили діткам у Німеччину, а ті на знак подяки підготували для маленьких українців подарунки.

Яскраві коробочки самостійно формують німецькі хлопчики та дівчата. Складовою кожної з них неодмінно є любов, щирість та тепло.

А ще 50 подарунків отримали діти, на долю яких випали випробування непростими медичними діагнозами», – йдеться у дописі Ольги Максимяк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus