USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.12 10.28

За $2,5 тис. придбав довідку ВЛК: програміст, який намагався виїхати через Ягодин, заплатить 93,5 тис. грн штрафу

24 Травня 2023 22:50
Уродженця Сум, який хотів втекти з України через пункт пропуску «Ягодин» з підробленими документами, оштрафували на солідну суму.

Відповідний вирок ухвалив Любомльський районний суд.

З матеріалів справи відомо, що на початку січня Денис Б., будучи особою призовного віку, замовив у невстановленого ділка через Telegram документи, які дали б йому змогу перетнути державний кордон України, – довідку військово-лікарської комісії та тимчасове посвідчення військовозобов'язаного.

Читати ще: За 30 тис. став пенсіонером з інвалідністю: через «Ягодин» до Польщі намагався втекти чоловік з підробленими документами

На початку березня Денис Б. отримав підроблені документи через «Нову пошту» в Києві. За підробку він заплатив 2500 доларів.

Під час проходження прикордонного контролю в пункті пропуску «Ягодин» 10 березня злочинець використав підроблені документи, однак прикордонники «не повелися».

У суд обвинувальний акт надійшов з угодою між обвинуваченим і прокурором. Про втікача відомо, що він є уродженцем Сум, неодружений та працює програмістом в ТОВ «Айті-Ленд».

Суд оштрафував Дениса Б. на 93500 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 25 Травня 2023 08:33
КЛЮЧОВЕ СЛОВО" ВТЕКТИ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus