USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

За день діти з Волині назбирали дев'ять тисяч гривень на ремонт авто для військових 14 ОМБр

7 Жовтня 2022 17:14
У Рожищі відремонтували та відправлять на передову авто для бійців 14 окремої механізованої бригади. Дев’ять тисяч гривень на роботу і запчастини за один день назбирали місцеві діти та молодь.

Про це розповіла Суспільному волонтерка Ірина Кочкіна.

Гроші діти назбирали співаючи на вулиці.

«Ми під парасольками, колонка була під дощовиком, закутані співали. Всі змерзли, але назбирали необхідну суму, щоб якнайшвидше полагодити автомобіль і відправити його», – розповідає Ірина Кочкіна.
Машину волонтери повезуть для батька Катерини Нагорної з Рожища. Він нині боронить країну. Дівчина також долучилась до волонтерства та співала для збору грошей.

«Ми зазвичай про таке не говоримо, але я думаю, йому приємно. Мені навіть самій для себе, що я чимось допомагаю», – каже Катерина Нагорна.

Додамо, діти у Рожищі від початку літа допомагають Збройним силам України. Вони співали у міському сквері біля пам’ятника гетьману Хмельницькому, за кілька місяців назбирали 400 тисяч гривень. За них волонтери придбали дві гвинтівки для збиття російських дронів, ремонтували машини та докладали ці гроші до придбання автівок на передову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 7 Жовтня 2022 18:56
Добре, але сумно, що в цей час чиновники десь за день дев'яносто тисяч вкрадуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus