USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волонтери з Іваничів придбали для 14 ОМБр вже два авто, збирають кошти на третє

23 Серпня 2022 19:05
Волонтери з Іваничів придбали для бійців на передову вже другу автівку, кошти на яку назбирали завдяки небайдужим людям. А наразі збирають гроші на третю.

Про це повідомляє Буг.

Автомобіль, який вартує 1,5 тисячі доларів, зібрала місцева волонтерка Олександра Шептор та її команда завдяки небайдужим українцям. Ще трішки доклала команда іваничівця Сергія Дзеньківа, який наразі проживає в Чехії. Саме там цю автівку і придбали. А днями доставили в Іваничі.

До слова, на покупку цього автомобіля волонтерки спрямували і 10 тисяч гривень, які їм вдалося зібрати на другому благодійному ярмарку в Іваничах.

Автомобіль ще пройде необхідний техогляд, потім його пофарбують і опісля передадуть нашим захисникам на передовій.
Додамо, Олександра Шептор поставила на паузу свій бізнес, закинула майже всі домашні справи і з головою поринула у волонтерство. Вона не лише згуртувала команду однодумців, з якими разом виготовляє для бійців сухі борщі та супи, а й завдяки підтримці небайдужих українців придбала для військових 14 ОМБр дрон і автомобіль, а наразі збирає кошти на дощовики та термобілизну.

Нині волонтерки збирають кошти на третю автівку. Бійцям 14 ОМБр імені князя Романа Великого дуже потрібний пікап.

Вони вдячні усім, хто долучився до збору коштів на автомобіль військовим. Однак просять не зупинятися і продовжувати допомагати. Адже бійцям необхідна наша підтримка і без неї їм не обійтися. Тільки спільними зусиллями ми зможемо вистояти і перемогти.

Переказати кошти на покупку пікапа для бійців 14 бригади можна за реквізитами:

4149 4993 7498 0256 – Катерина Бонюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
оле Показати IP 23 Серпня 2022 20:55
Класно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus