USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За яких умов у Луцьку призупинять опалювальний сезон

23 Березня 2017 10:17
На думку першого заступника Луцького міського голови, зважаючи на погодні умови, є велика ймовірність призупинення опалювального сезону до його офіційного завершення.

Про це стало відомо під час програми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 22 березня.

Так, перший заступник мераТарас Яковлев повідомив, що вирішення цього питання залежить від температури повітря. Якщо 3 дні поспіль середньодобова температура буде вища +8, то на засідання виконкому пропонуватиметься рішення про призупинення опалювального сезону. Таке практикували і минулого і позаминулого року. На його думку, такий сценарій цьогоріч - цілком ймовірний.

«Я бачу за прогнозами, що передумови до цього є. Тож, якщо дозволить погода, будемо так робити», - повідомив він.

А поки такого рішення виконкому немає, перший заступник радить мешканцям встановити теплові лічильники і самим регулювати подачу тепла. Хоча на ДКП «Луцьктепло» заявляють, що це заборонено, крім будинків, де є ІТП з погодним регулюванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus