USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

За кілька годин петицію про ліквідацію незаконних контейнерів на Старому ринку підписали понад 300 лучан

6 Лютого 2020 16:34
Петиція, яку зареєстрували лучани, з вимогою ліквідувати незаконні контейнери на Старому ринку всього за кілька годин набрала необхідну для розгляду кількість голосів.

Нагадаємо, сьогодні вранці лучанка Алла Левчук зареєструвала петицію до міської влади з вимогою ліквідувати на території Старого ринку торгові контейнери, які встановлені всупереч закону.

Станом на 16 годину 6 лютого звернення набрало вже 311 голосів з 300 необхідних для розгляду.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини депутат Луцькради Борис Смаль, така швидкість голосування – рекордна для нашого міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
лучанка Показати IP 6 Лютого 2020 16:54
тому що це боти голосували
Куку до лучанка Показати IP 6 Лютого 2020 22:19
Ага, боти... Ви знаєте що там коли реєструєшся то потрібно себе верифікувати? Тобто більше одного разу не підпишеш. Накрутка там неможлива. Це означає що ви самі не користувалися цим сервісом, не підписували петицій, отже вам і до міста все-одно. Аби тільки той гадюшник залишили...
1 Показати IP 6 Лютого 2020 17:04
йа б тож підписав, але маю знайомих базарників, то незручно буде як побачать
Філолог Хрінів до 1 Показати IP 6 Лютого 2020 20:50
Є така буква ”Я” Ще й деколи з великої пишеться, коли на початку речення))
Лучанин Показати IP 6 Лютого 2020 17:06
Сенсація року, як це сталося? Це реальні люди?
Василь Показати IP 6 Лютого 2020 17:09
Давно потрібно було ліквідувати цей смітник в історичному центрі міста і не давати ніяких дозволів.А якщо вже дали-то хто вам винуватий!Ще б танки приперли !!!
Антон Показати IP 6 Лютого 2020 17:24
А про петиції про залишення чомусь забули...
Анонім до Антон Показати IP 6 Лютого 2020 17:57
Так зареєструйте і зберіть голоси. В чому проблема?
Лучанин Показати IP 6 Лютого 2020 17:26
Не вірю ні одному слову. І на кого розрахований цей репортаж?
луцьк історичний Показати IP 6 Лютого 2020 17:27
а хто такий Пахолко, що підписав з тими базарниками договір до 2027 року. Ну прсто дуже цікаво, що так можна? Не своя земля а він в оренду здав?????
Олександр Показати IP 6 Лютого 2020 18:00
Я не не знаю хто ті люди 300 чоловік що підписалися під тим щоб знести ринок.. Але я, живучи недалеко від ринку категорично проти його знесення.. Кожний раз піду візьму собі куплю щось домашнє(свіже).. Чому я маю ходити і купувати синтетичні продукти в новий супермаркет котрий мають побудувати на місці знесення ринку ? Або тратити півдня для поїздки на ринок на ДПЗ ?
Катя до Олександр Показати IP 6 Лютого 2020 18:39
Домашнє і свіже на Старому? Хіба що з асфальту біля м'ясного павільйону. А решта перекупи і бруд
Анонім до Олександр Показати IP 6 Лютого 2020 19:00
А я живу на ДПЗ, кожен раз піду куплю свіженьке. Чому я маю тратити півдня для поїздки на Старий ринок?
Лучанин до Анонім Показати IP 6 Лютого 2020 20:29
Хто ж винен , що тобі в житті не повезло жити на дпз
Лучанин до Олександр Показати IP 6 Лютого 2020 19:04
А я не ходжу на цей ринок. Бо антисанітарія повна. Болото. І хочу, щоб там було гарно біля замку і парку, і ходити туди на прогулянки, а не дивитися на сало та молоко на асфальті. І судячи з кількості підписів, так як я думають ще багато. Тому, Олександре, будеш їздити на ДПЗ.
Шановний до Олександр Показати IP 6 Лютого 2020 20:35
Ваші слова можна скопіювати і запитати Вас, чому люди з ДПЗ повинні витрачати по півдня для поїздки в чудову ІСТОРИЧНУ ЧАСТИНУ МІСТА! Кожний раз підуть і візьмуть собі щось домашнє(свіже), але поруч... І, до речі, ніхто новий супермаркет там не будує, не вводьте людей в оману! А знаєте чому є ґлузд переносити? Тому що на ДПЗ проживає близько 30000 жителів, а в районі старого ринку, близько 4000. Нулі гарно порахуйте... А люди з сіл, як їхали автобусом до базара, так і будуть. Єдине, що зміниться, це точка виходу і відповідно посадки, а більше нічого... Дуже хотілося б щоб міська рада велику кількість приміських маршрутів направила туди. І все буде добре) П.С. Світ постійно міняється, і ми з ним, тому потрібні зміни. Звички є постійно, але вони мають здатність мінятися. Не створюємо проблему, а вирішуємо її... А, це дійсно проблема! І дуже швидко ми до цих змін звикнемо. Так як звикли, коли вулиці змінювали на лєніна сталіна, газєти правда , 1555-річчю влксм і т.д., Чи були мітинги коли переносили ринок “свинячий“ до замка? Цікаво чи люди били тоді ще “дружинніків”, як зараз муніципалів? Все правильно, всьому свій час! І час цей, нарешті, настав!!!
ігор до Шановний Показати IP 6 Лютого 2020 22:08
чувак ти що куриш, звідки такі цифри
Лучанин до Шановний Показати IP 6 Лютого 2020 22:50
Ринок тоді переносили для зручності мешканців міста, а зараз для зручності чиновників. Різницю бачите? Тобто залишити 4000 мешканців які живуть біля ринка, та ще декілька тисяч які живуть на Володимирській, Ковельській, Львівській, так саме Львівській, Рівненській, Дубнівській тощо це нормально? А якщо на ДПЗ проживає 30000 то створіть їм ринок і нехай не їдуть на старий. Але вся справа в тому що і вони хочуть їхати на старий ринок, а не йти на ваш новий, вельмисамошановний пане. Невже не можна серед 30000 знайти декілька продавців щоб зайняли контейнери на новому ринку за весь час його існування? Слабо? Ото ж то й воно!
Лучанин Показати IP 6 Лютого 2020 18:40
Доволі цікава ситуація. система петицій працює вкрай незадовільно, дуже часто виникають помилки, не можна пройти валідацію, або взагалі не реагує, довго вантажиться сторінка, причому це завжди відбувається якщо петиція слушна для мешканців міста, та може не сподобатися міськраді. Це постійно і це факт! Тут же 300 підписів майже миттєво... Було б цікаво розібратися де саме проживають ці люди, чи взагалі до Луцька вони мають якесь відношення. Проблема в тому що навіть багато працівників міськради та депутатів проживають поза межами Луцька. Як ці люди можуть відстоювати інтереси лучан? Я більш ніж впевнений що були дзвінки з міськради до директорів закладів з проханням проголосувати, як це робиться завжди (ВН, це факт, власне мене не раз просили підтримати, тому терти не треба!). Питання не в базарниках, серед них є хамовиті, є й добрі і порядні, є такі які смітять собі під ноги, а є такі які підтримують своє робоче місце в чистоті. Питання в лучанах, яких лишають можливості сходити на ринок та придбати те до чого вони звикли, змушують їхати на край світу, замість того щоб навпаки приблизити товари та послуги, як це робиться в містах які поважають своїх мешканців. Я не оспарюю що ця кількість є і буде ще більшою. Просто люди не хочуть подумати що сьогодні вони роблять шкоду іншим, а завтра не буде кому захистити від свавілля чиновників їх оселю, а це точно буде, повірте, і то скоро.
Відповідь до Лучанин Показати IP 6 Лютого 2020 20:44
Доволі цікава ситуація. система петицій працює вкрай задовільно, дуже не часто виникають помилки, можна з легкістю пройти валідацію, реагує миттєво, недовго вантажиться сторінка, причому це завжди відбувається якщо петиція слушна для мешканців міста, та може не сподобатися міськраді. Це постійно і це факт! Я особисто підписав...)))
Василь Показати IP 6 Лютого 2020 19:08
Майже всі лучани за знесення того сраного ринку.
Віктор Показати IP 6 Лютого 2020 19:17
Підписав петицію. Це позиція не лише моя, але й багатьох лучан. А по закону - закінчилась оренда - віддай те що не твоє. Земля міста. Контейнери забирайте - це ваше. Місце вам запропонували. Можете - знаходьте інше - є ще місця на ринках. А ставати в позу - не віддамо, бо ми проти, це дикість. Що за термін - " знесення" - закінчилась оренда - звільніть місце!
Лучанин Показати IP 6 Лютого 2020 19:45
Якби земля належала приватній фірмі, а не місту, то ніхто б і вякнути не посмів - не продовжити оренду це право власника. А так, кожна босота лізе права качати, а кожна кухарка державою керувати. Навчіться спочатку сміття після себе виносити та руки мити - "господарі міста " з ринку. У вас оренда скінчилась, а я теж хочу поторгувати на тій землі, до прикладу. Чому ви мої права ущемляєте? Чим ви кращі? Бо "давно здєсь сідім?
Лучанин до Лучанин Показати IP 6 Лютого 2020 22:41
Скажіть будь ласка в якій частині "ущемляють" ваші права? Власне мої права пернесенням ринку "ущемляють" в доступності до ринку, в можливості придбати ту продукцію яку я хочу. А Вас "ущемляють" в тому що ви диветеся на сміття? Якщо там так погано, то чому ви туди ходите? Ігноруйте і без вас базар загнеться, пане ... яка в вас там зараз посада? Секретар..., я вгадав?
Сергій Показати IP 6 Лютого 2020 20:22
Гадюшник смердючий, а не ринок, калюжі, бруд і т. д. живучи біля нього ходжу в супермаркет і їжджу на варшавку якщо щось треба!!!
лучанин Показати IP 7 Лютого 2020 00:44
Ах яка тупа система (мене так і вертифікувало) Базарники забирайтеся в індію з своїм трешом , а Луцьку дайте нарешті можливість розвиватися
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2020 00:45
Базарники тримають місто заручниках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus