USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За кошти працівників Луцькради придбали 10 автівок для військових

14 Грудня 2022 18:37
Автопарк українських військових поповнився ще на 10 автомобілів. Їх придбали за кошти працівників Луцької міської ради, які вони здають як одноденний заробіток. Переважна більшість машин підвищеної прохідності, є також мікроавтобус.

Луцький міський голова Ігор Поліщук особисто оглянув автівки і зазначив, що станом на сьогодні їх найчастіше просять з передової, інформують у міськраді.

«Ми придбали десять автомобілів за кошти наших працівників, зібрані за останні три місяці. На автомобілі на даний час є найбільший запит, тому вирішили зібрати серйозну суму коштів – це, фактично, півтора мільйона гривень. Таким чином, ми намагаємось підтримати наших воїнів, тому що сьогодні в умовах снігу, а іноді й болота, автомобілі дуже важливі, адже треба швидко рухатись, щоб оперативно виконувати ті завдання, які стоять перед ними», – повідомив Поліщук.
Авто будуть передані для потреб 14-ї та 65-ї бригад, 32 реактивного артилерійського полку, нашої 100 бригади ТРО, ДУК ПС, ОЗСП «Любарт» та батальйону «Сонечко».

З доставкою авто з-за кордону допоміг секретар міської ради Юрій Безпятко, а вже в п’ятницю частину автомобілів повезе на фронт член виконавчого комітету, волонтер Сергій Балицький, який також роздобув вісім запасних комплектів гуми на ці автомобілі.
Читати ще: «На війну легше їздити, ніж у Європу», – лучанин Сергій Балицький про вісім років волонтерства та 300 поїздок на фронт. Інтерв’ю

Позашляховики та бус пройшли технічне обслуговування, щоб приїхати на передову та відразу виконувати свої завдання. Всього працівники міської ради з початку повномасштабного вторгнення пожертвували для потреб військових понад 4 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 14 Грудня 2022 19:53
Це ж які у них зарплати ?!
Вертоліт Показати IP 14 Грудня 2022 21:00
Менше гіпер-премій роздутому штату і вийде ще 20

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus