USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У пожежі на Волині постраждала п'ятирічна дитина

29 Липня 2019 11:48
27 липня, унаслідок пожежі п'ятирічний хлопчик з села Галузія Маневицького району отримав термічні опіки обличчя, тулуба та правої руки.

Дитину у важкому стані госпіталізували у Волинську обласну дитячу лікарню, повідомляє управління ДСНС України у Волинській області.

Як припускають рятувальники, пожежа трапилася внаслідок дитячих пустощів з вогнем.

Цього ж дня виникла пожежа на відкритій території у селі Ратнів Луцького району. Внаслідок пожежі, яка сталася близько 20 год, отримала опіки 39-річна місцева жителька Валентина З. З опіками ІІІ – ІV ступеня, у важному стані жінку госпіталізували в опікове відділення Луцької міської клінічної лікарні. За попередніми даними, загорання трапилося внаслідок необережності з вогнем.

Загалом, у період 22 – 28 липня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 31 пожежу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus