USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

За ніч патрульні врятували трьох самогубців

27 Червня 2019 11:03
Минулої ночі патрульні тричі виїжджали на виклики про спробу самогубства.

Про це йдеться на сторінці волинських патрульних.

У першому випадку про крики по сусідству повідомили небайдужі громадяни. На місці події полісмени виявили жінку, яка була агресивною, кидалась на поліцейських, на тілі й одязі мала кров.

В якийсь момент побігла на балкон з криком, що зараз вистрибне. Патрульні миттєво зреагували та запобігли цьому.

Також у помешканні виявили ніж зі слідами крові. Встановили, що жінка ним вбила свого собаку та намагалась порізати собі вени й шию, були відповідні сліди. 23-річну громадянку затримали й доставили до психлікарні.
Ще одне повідомлення надійшло близько 1 години ночі від Меморіалу. Тут 19-річна дівчина погрожувала, що покінчить з життям. Коли на місце прибули поліцейські й медики, то оглянули та заспокоїли її. Дана інформація не знайшла підтвердження, тож громадянку відпустили додому з 18-річним хлопцем.

Потому на 102 зателефонувала жінка й розповіла, що її 29-річний чоловік має намір скоїти самогубство у Луцьку, на вулиці Січовій. Патрульні прибули миттєво і, оскільки двері ніхто не відчиняв, а була загроза життю, вирішили пробратись всередину через балкон і вікно. На місці виявили громадянина з ножем у руках. Встановили, що суїцидні наміри той висловлює не вперше, уже лікувався в медзакладі. Його знову доставили у психлікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
я Показати IP 27 Червня 2019 11:47
Неначе люди подуріли...... Один раз життя дається
Луцьк Показати IP 27 Червня 2019 12:11
Пропоную з 19-00 по 9-00 відключати інтернет по всій Україні. Понадивлюються всілякої ахінеї, переписок, реклам і т.д. щей алкоголем в таку жару підзаправляться і до кінця дня вже з розуму сходять. Потім кажуть, що це не вони, а горілка. ВІрю! Якби відпахали зміну без інтернетів, навіть якщо б і випили в кінці дня чарчину, то хотілосяб скоріше в душ і у ліжко, а не собачок різати і суїцидами займатись! Звичайно у кожного свої причини, але здебільшого причиною є виховання батьків, які на заробітках, щоб ЗАБЕЗПЕЧИТИ свою кровинку! А тим часом кровинка тут з розуму з*їзджає, щоб хоч якось привернути до себе увагу !
Правдоруб Показати IP 27 Червня 2019 12:28
Вибух мізків через спеку))
та ну до Правдоруб Показати IP 27 Червня 2019 15:43
там немає ому вибухати, дві звилини і ті прямі :(
европеец Показати IP 27 Червня 2019 15:39
наверное от хорошей жизни, но вам обоснуют почему)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus