USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центральному парку Луцька зупинили чоловіка за крок до самогубства

26 Квітня 2017 12:13
Патрульні врятували чоловіка, який був готовий накласти на себе руки у центральному парку культури та відпочинку у Луцьку.

Про це йшлося під час 23 сесії міськради 26 квітня.

Член фракції «УКРОП» Микола Дендіберін просив очільника патрульної поліції взяти під контроль територію від центрального міського пляжу до мосту на Рованці, оскільки під час потепління там не лише відпочивають лучани, а й є люди, які займаються пияцтвом та бійками.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника департаменту патрульної поліції у місті Луцьку Дмитро Хмарук повідомив, що нещодавно на цій території виявили осіб, які вживали наркотичні речовини, а в нічну зміну вчора, 25 квітня, виявили особу, яка хотіла здійснити самогубство. Так, повіситися хотів чоловік, який вже написав передсмертну записку. Особу вдалося врятувати.

Своєю чергою, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук просив Дмитра Хмарка під час потепління збільшити кількість піших патрулів, зокрема у парках міста. Він повідомив, що зазначить це окремо в листі-зверненні до керівництва патрульної поліції міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Andrew Показати IP 26 Квітня 2017 12:47
Ну, тут копів похвалю! Молодці!
Люди добрі Показати IP 26 Квітня 2017 14:08
бережіть життя, здоров'я , не губіть свою душу.... і близьким людям не приносьте горя. Люди добрі життя одне, бережіть його !!! Не грішіть! Все минає, і проблеми вирішуються з часом... Все можна поправити, змінити, крім смерті .... вибачити чи вибачитись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus