USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

За пів року 24-річна волинянка ошукала кілька десятків осіб

26 Лютого 2021 09:27
24-річна жителька Володимира-Волинського за пів року ошукала кілька десятків довірливих осіб.

Про це інформує пресслужба волинської поліції.

Зловмисниця у соцмережах розміщувала оголошення про продаж засобів гігієни та побутової хімії за значно дешевшими цінами, ніж в магазинах. Потенційні покупці мали заплатити за товар повністю наперед. Однак після цього шахрайка блокувала громадян, не відповідала на дзвінки й повідомлення, ігнорувала. Звісно, й бажаного товару вони не отримували.

Понад 20 осіб звернулись із заявами в поліцію про шахрайські дії, адже потерпіли люди на різні суми – від 500 гривень і більше. Причому – з різних областей України.

Кримінальне провадження відкрили за ч. 3 ст. 190 Кримінального Кодексу України (шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

25 лютого жінці оголосили 25 підозр та обрали запобіжний захід – особисте зобов’язання. Слідство триває. За скоєне їй загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus