USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Забрав увесь пляж: показали палац Медведчука у Криму. Відео

17 Березня 2021 17:33
Журналісти побували на дачі Віктора Медведчука й Оксани Марченко, які перебувають під санкціями України за фінансування тероризму, в окупованому Криму. У 2012 році там гостював російський президент Володимир Путін.

Про це йдеться у сюжеті Крым. Реалии, передає УНІАН.

Наразі на території маєтку, який у Goggle підписаний як «вілла Медведчук», проходять ремонтні роботи.

З квадрокоптера видно кілька будівель, водні гірки й пляж, а також басейн, вертолітний майданчик та великий парк.
Раніше на цьому місці був протитуберкульозний санаторій. Пляж кум Путіна огородив великим парканом, місцевих мешканців туди не пускають.
Автори сюжету пояснюють, що до окупації Криму фірма, пов’язана з Медведчуком, оформила у власність пірс, після чого викупила 1,2 га пляжу. Водночас на будівництво у самому морі компанія дозволу не отримувала.

Наразі пляж оформлений окремо від маєтку на 1,9 га, який Медведчук у декларації не вказав.

Як зазначає Цензор.Нет з посиланням на Тиждень, у 2012 році, коли Володимир Путін побував у маєтку колишнього глави адміністрації Кучми Віктора Медведчука, тоді російський таблоїд Lifenews опублікував відео вечері Путіна з родиною Медведчука в розкішному особняку на березі моря в околицях Ялти.

Кажуть, що камін з білого мармуру з позолотою в холі будівлі – точна копія каміна, встановленого на дачі у Путіна. Начебто його будували одні й ті ж майстри.

Як писали ЗМІ, маєток Медведчука нібито побудовано на землях колишнього санаторію для дітей, хворих на туберкульоз.

Згідно з документами, на його місці нібито повинна бути побудована база відпочинку ФК «Динамо», але виріс приватний палац.

«Подейкують, що цю територію Медведчуку подарував на весілля президент Кучма, але знавці кримського узбережжя це заперечують і стверджують, що Кучма дарував не цей, а інший клаптик землі. Правда це чи наклеп, звичайно, краще знає сам Віктор Медведчук, чий маєток розкинувся над морем на східній околиці Симеїзу поруч з Алупкою», – пише видання.
Я
к ми повідомляли, 2 лютого президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони про застосування санкцій проти народного депутата від партії «Опозиційна платформа – За життя» Тараса Козака та 8 компаній, які є засновниками телеканалів «112 Україна», «ZIK» і «NewsOne». Мовлення цих телеканалів припинено в цифровому мультиплексі та кабельних мережах в ніч проти 3 лютого.

19 лютого Рада національної безпеки та оборони запровадила санкції проти Медведчука, його дружини Оксани Марченко, низки громадян РФ, а також проти цивільної дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов наголосив, що рішення запровадити санкції проти цих телеканалів не стосується питання свободи слова, а спрямоване на боротьбу з інформаційним тероризмом проти України.

Президент Володимир Зеленський заявив, що рішення РНБО про санкції проти телеканалів «NewsOne», «ZIK» та «112 Україна» є юридично вмотивованим та було ухвалене відразу після того, як були зафіксовані та обговорені конкретні підстави для нього. За словами глави держави, всі загрози національній безпеці України отримають ефективну та законну відповідь.

Також РНБО ухвалила рішення про повернення у власність держави частини нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок», оскільки нею володіє компанія «ПрикарпатЗахідТранс», яку пов’язують з Медведчуком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Читач Показати IP 17 Березня 2021 17:54
Медведчук живе позаминулим століттям, жлобство.
нинель до Читач Показати IP 18 Березня 2021 07:19
сколько получили за эти фотки, может на сезон отдыха на море или больше
Шачанин Показати IP 17 Березня 2021 18:02
Тююю,та далеко ходити не треба,приізджайте на Іллічьовку,там теж весь пляж загороджений і охорона стоіть і нікому діла немае..
Анонім Показати IP 17 Березня 2021 18:21
в трунi кишень немае
Ахмет хан Показати IP 17 Березня 2021 18:22
У справжніх олігархів хатки не менше, ніж за 200 000 000 євриків.
Изя. Показати IP 17 Березня 2021 18:57
В мене все те саме ,тiльки без перегородок на 18,5м.кв. !
Анонім Показати IP 17 Березня 2021 19:04
Танепозортесь,у ахметки хата круче.
І ще Показати IP 17 Березня 2021 20:49
Порахуйте, скільки Петро 1 Патрашенко *пригородив* собі. І братія його - Сєня, Баптист і інші.
Народна прокуратура Показати IP 17 Березня 2021 20:57
Це ж він у такий спосіб завуальовано демонструє патріотизм, створюючи безліч незручностей запроданцям-"крисчанам"
Смолич Показати IP 17 Березня 2021 21:48
Мир хатам, війна палацам !
Бандура Показати IP 17 Березня 2021 22:31
Ти диви! І вода в басейні є... Невже морська?!
Юра Показати IP 17 Березня 2021 23:55
А навіщо кудись їхати тут біля Луцька в Боголюбах не бідніші живуть.
татьяна Показати IP 5 Квітня 2021 19:21
Зачем им еще головная боль, к власти тянутся, одна жизнь, как люди не поймут , что и их жизнь конечна!
Валентина Показати IP 21 Квітня 2021 23:07
Я видела в Алупке "маеток"Медведчука,не далеко от гостиницы нашей двоюродной сестры. Да Медведчук загородил проход к морю возле своего замка и нужно обходить метров 300-400 ,что бы спуститься к морю..Заборы пятиметровые,камеры -по этому что внутри двора,не видно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus