USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Задля популяризації закладу: Луцький зоопарк відтепер має власні поштові марки

4 Квітня 2023 09:28
У Луцькому зоопарку представили власні поштові марки із зображеннями тварин і квітів. Дизайн працівники зоопарку розробили самі. Усього випустили майже 200 марок.

Про це розповіла Суспільному директорка Людмила Денисенко.

«Це буде популяризацією нашого закладу і міста Луцька, яке є і як привабливий туристичний об’єкт», – зазначила Людмила Денисенко.

На марках зображені тварини зоопарку, на блоці марок – квіти, які зі слів директорки, теж стали візитівкою комунального закладу.

Розробляючи дизайн марок використали світлини зоопарку. Серед тварин, які потрапили на зображення марки – шляхетний олень «Марчик», який на знімках ще має роги. «Так, як зараз весна, то минулорічні роги він уже скинув», – пояснила директорка.
Марки надрукували за власні кошти. Усі виручені від продажу гроші спрямують у бюджет комунального підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
stamp_collector Показати IP 4 Квітня 2023 15:46
Яка краса! Ці марки випущено Укрпоштою за програмою Власна марка на замовлення Луцького зоопарку? Де можна знайти офіційну інформацію про випуск, зокрема: 200 марок - це наклад чи кількість різних сюжетів марок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus