USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький зоопарк зароблятиме гроші продажем власної продукції

25 Квітня 2014 13:13
Луцький зоопарк віднині зароблятиме кошти від продажу власної продукції: магнітів, блокнотів, закладок та календариків.

Про це під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань ЖКГ, екології та транспорту повідомила директор КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко.

Таким чином, до статуту комунального підприємства внесуть зміни. Зокрема, до видів діяльності зоопарку додали те, на чому організація зможе заробляти додаткові кошти на власне утримання: тематичні виставки, акції, екскурсії, лекції.

«Ми можемо нести екологічно-просвітницьку функцію для лучан та гостей міста, тобто проводити вікторини та конкурси. Також працівники зоопарку зможуть виконувати замовлення стосовно організації живих куточків в садочках та школах, виробництва й розповсюдження сувенірної продукції. З’явились блокнот з фото наших тваринок у якості подарунків дітям, які виграли в конкурсах», - каже директор зоопарку.

Разом з тим, вона наголосила, що варто було б забрати із статуту КП пункт про те, що на території зоопарку повинен бути розташований притулок бездомних тварин:

«Статут затвердили у 2011 році, тож, він безнадійно застарів. Такі види діяльності суперечать нашій супутній діяльності», - додає вона.

До слова, аби помилуватися підопічними луцького зоопарку, дорослим потрібно викласти 12, дітям - 7 гривень. Щоб залучати людей до відвідин, до квитка інколи додають подарунки.

Тепер КП «Луцький зоопарк» має й офіційну адресу – Глушець, 16.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Андрій Показати IP 25 Квітня 2014 13:21
Краще б придумали зробити "птічий ринок" - продавати там кроликів, курчат, собак, котів, рибок і іншу живність і діти ми могли б побачити більше тваринок і прибуток був би селянам і підприємцяс, які б торгували живністю
лучанка Показати IP 25 Квітня 2014 13:32
100%
йося моргенштерн Показати IP 25 Квітня 2014 13:39
дивлячись на фото подумалось що свининку, шашлички продавати будуть!!!
йося моргенштерн Показати IP 25 Квітня 2014 13:54
нехай би залишився притулок для бездомних тварин, АЛЕ БРОДЯЧИХ ПСІВ - ТІЛЬКИ НОВАРЧУК, і котів в нагрузку!!!
Джулія до йося моргенштерн Показати IP 26 Квітня 2014 23:25
Одного кота можна мені :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus