USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Загинув волинський військовий Василь Демедюк. У громаді оголосили триденну жалобу

27 Травня 2022 13:01
27-29 травня на території Головненської громади Ковельського району оголосили жалобу з метою вшанування пам'яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні Демедюка Василя Васильовича із селища Головне.

Про це інформують на сторінці громади.

Відповідно до розпорядження селищного голови, на знак скорботи за загиблим на території громади буде приспущено Державний прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Також встановлено обмеження на проведення розважальних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування

«Просимо мешканців громади вшанувати світлу пам`ять нашого Героя живим коридором у населених пунктах по маршруту слідування траурної процесії .

Чин похорону Героя відбудеться у селищі Головне у суботу, 28 травня, о 12.00.

Приносимо щирі співчуття рідним, близьким. Сумуємо разом з Вами», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus