USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Західне» дербі завершилось нічиєю. ФОТО. ВІДЕО

13 Липня 2012 21:41
Лучани так і не побачили довгоочікуваної перемоги ФК «Волинь» в рідних стінах. У протистоянні з львівськими «Карпатами» фінальний свисток арбітра зафіксував нічию.

Матч першого туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги відбувся 13 липня.

Щодо основного складу «Волині», то головний тренер команди Анатолій Дем’яненко вирішив довірити місце «в старті» відразу 5 новачкам клубу. У воротах стояв Максим Старцев, в захисті вийшли болгари Валєнтін Іванов та Петар Занєв, у центрі півзахисту поруч з Ігорем Скобою грав румун Ерік Бікфальві, а в нападі доволі неочікувано з’явилася пара Даніель Суботіч - Шумахер.

Лучани відразу взялися за справу: бити по воротах суперника. Уже на 3-ій хвилині Ерік Бікфальві «налякав» Богатінова ударом зі штрафного. Через 5 хвилин він знову мав можливість забити, але м’яч пройшов у кількох метрах від лівої штанги.

За хвилину Богатінова ударом з-за меж карного потурбував Лопес, але воротар «зелених» спрацював на відмінно. Першу нагоду «Карпат» забити гола на 28-ій хвилині змарнував Лукас.

Опісля цього гра «затихла» аж до 41-ої хвилини, коли той же Лукас у супроводі захисника «Волині» забіг в карний майданчик волинян. Завдяки надійній грі підопічного Демяненка йому довелося бити з незручної позиції. Тож він лише зачепив сітку воріт Старцева.

Останній шанс відкрити рахунок у першому таймі втратив «хрестоносець» Ігор Скоба. Після його удару м’яч пролетів поруч з правою штангою.

У другому таймі гострі моменти реалізувалися в голи. Спокійний плин гри на 62-ій хвилині перервав бразильський легіонер «Карпат» Лукас. Після прострілу з правого флангу він зумів проштовхнути «шкіряного» в лівий кут воріт «хрестоносців». Фанати «зелених» від радості запалили два фаєри.

Гол-відповідь у ворота гостей залетів через 7 хвилин. Влучний удар на рахунку Лопеса. Вболівальники «Волині» теж вирішили, що не гірші від львівських колег, і на 17-му секторі запалали червоні кольори.

Волиняни побігли забивати другий. На 72-ій хвилині Ерік Бікфальві заробив штрафний. Сам взявся реалізувати і.. промахнувся. На 74-ій Рамон не зумів прицільно пробити з-понад 30 метрів. Чудово навішує в карний «Карпат» Ерік, але Суботіч не дотягнувся до м’яча.

Останні хвилини гри проходять в атаках волинян, але їх зусилля виявилися марними.
Волинь - Карпати 1:1
Голи: Лопес, 69 - Лукас, 63
Волинь: Старцев, Сімінін, Шиков, Іванов, Занєв, Пилипчук (Бабир, 80), Скоба, Бікфальві, Лопес, Шумахер (Павлов, 85), Суботіч
Карпати: Богатінов, Озарків, Мілошевіч, Пластун, Ощипко, Ткачук, Голодюк, Гудима (Худоб'як, 46), Касьян (Гладкий, 73), Ксьонз (Кополовець, 87), Лукас
Попередження: Пилипчук, Суботіч - Озарків, Лукас, Мілошевіч, Пластун, Ткачук

























































Волынь - Карпаты. Голы по ezhihno

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Бомба Показати IP 14 Липня 2012 09:14
Гра залишила двояке враження. Начебто і бігали,а результату немає. Лемки на полі були ніякі,взагалі нуль. І не виграти в такої відверто слабкої команди зелених лемків просто ганьба.
n Показати IP 14 Липня 2012 11:06
Зелені лохи!
Заля Показати IP 14 Липня 2012 12:51
Стільки моментів для "Волині" було, а вони ними не скористалися! Нема злагодженості в діях і вміння діяти в екстремальних ситуаціях.
Кіндрат Показати IP 14 Липня 2012 23:46
Одні пітухі у Волині типу Суботіча, і чорномазі типу Рамона, український кл..ю.б
зaгрeб до Кіндрат Показати IP 15 Липня 2012 14:23
Бабенка ненравитса, смотри танци со звездами на льду.
001 Показати IP 15 Липня 2012 09:19
То, тепера щоб подивитись футбол, потрібно ганчірку з собою на стадіон носити? Перший матч, а стільчики такі чисті ніби ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus