USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Замінування у Луцьку: цього разу «Сільпо» в РЦ «Промінь» і ще 2 об'єкти

2 Червня 2019 22:54
Увечері, 2 червня, у Луцьку повідомили про замінування ще кількох об’єктів. Зокрема, йшлося про житловий будинок на вулиці Гірній, «Аптеку низьких цін» на вулиці Грушевського, 19 та супермаркет «Сільпо» у РЦ «Промінь».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо із власних джерел.

У Луцьку на вулиці Грушевського, 19 («Аптека низьких цін») та на вулиці Гірній, 53 повідомили про замінування.

«Замінували» супермаркет «Сільпо» (РЦ «Промінь»), йдеться у дописі РЦ у Фейсбуці.
Інформація про замінування не підтвердилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вопрос Показати IP 2 Червня 2019 23:53
А Служба Брокерских Услуг вообще работать по основному профилю думает?Ведь это их юрисдикция.Или они только умеют бизнесовые вопросы решать и важно надувать щёки?
Цікаво Показати IP 3 Червня 2019 00:56
А адресу будинка просто так пальцем в карту ткнули, аптеку саме цю обрали.. не думаю. Може й хибний шлях, але шлях, є над чим попрацювати. А от дивує те що супермаркет "Сільпо" евакуювали, а ТРЦ "Промінь" працював в звичному режимі. Вибухова хвиля могла покласти повністю будівлю, якщо достатньо вибухівки. Тобто знизу евакуювали, а зверху можуть гинути, так? В мене власне були сумніви, але зараз я вже на 99% впевнений що наші доблесні спецслужби знущаються над людьми своєю знову вкрай непродуманою спецоперацією (тренування або виявлення чогось). Відповідальніше треба підходити до справи!
Просто Показати IP 3 Червня 2019 08:37
На@@й взагалі реагувати на цей брєд....
РЦ Промінь Показати IP 3 Червня 2019 10:43
Привіт, операцією керували люди з державної служби надзвичайних ситуацій, ми пропонували закрити комплекс, на томість, отримали вказівку закрити та евакуювати лише «Сільпо».

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus