USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцький забудовник хоче замість «шанхаю» звести сучасний мікрорайон

20 Серпня 2018 21:54
У Луцькій міськраді рекомендують затвердити дозвіл на коригування проекту детального плану території району вулиці Клима Савура у Луцьку. На ній місцевий забудовник хоче впродовж 10 років звести сучасний житловий квартал, замість місцевого «шанхаю».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Голова правління ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха розповів, що в державні будівельні норми було внесено чимало поправок, тому доводиться вносити зміни й у документацію.

«Ми розробили план забудови на 2 гектарах території, але в ДБН внесено багато змін, які скоро вступають в силу, Тому й ми внесли певні поправки до детального плану території району вулиці Клима Савура у зв’язку зі зміною планувальних рішень. Надіюся, що за вашої підтримки та завдяки нашому натхненню, через 10 років вдасться впорядкувати забудову цієї території й замість того будівельного хаосу, місцевого шанхаю, в Луцьку з'явиться новий сучасний мікрорайон», - висловив сподівання Віктор Чорнуха.

Зауважимо, що проект забудови передбачає кілька десятків об’єктів, а це багатоповерхівки, індивідуальні житлової будинки, офісні будівлі, торговий, спортивно-розважальний центри, багатоповерховий гараж, відкриті автостоянки, котельні, гаражі, склади, цехи та торгові павільйони.
Присутні члени засідання підтримали звернення від забудовника й рекомендують ухвалити відповідне рішення під час чергового сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тьотя Мотя Показати IP 21 Серпня 2018 07:27
А де школа, дитсадок?
тьоті до тьотя Мотя Показати IP 21 Серпня 2018 10:25
Садок на плані яскравий оранжевий зліва
Коза Показати IP 21 Серпня 2018 07:56
А школи і дитсадка знову немає?
Житель вулиці Показати IP 21 Серпня 2018 09:11
А конкретніше можна?! Вулиця велика. І які це два гектари Шанхай - часний сектор???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus